STATUS OPREME:

Računalniki in ostala oprema v spletni trgovini imajo različne statuse:

RABLJEN: Oprema oz. računalnik je bil predhodno rabljen. Bil je pregledan, testiran in očiščen z naše strani. Zamenjane so bile morebitne okvarjene komponente. Nekateri imajo minimalne kozmetične nepravilnosti (manjše praske ohišja itd.), vendar so tehnično brezhibni. Taki računalniki imajo minimalno 3 mesece garancije, večina ima tudi licenco za sistem Windows.

OBNOVLJEN: Računalnik je bil obnovljen s strani proizvajalca, vsi so odlično ohranjeni in brez večjih kozmetičnih napak. Imajo 1 letno garancijo z možnostjo podaljšanja. Pod to stanje spadajo tudi neprodane zaloge R&R (Refurbished and Renew).

NOV: Oprema ali računalniki so novi, nerabljeni in v originalnih embalažah. Imajo minimalno 1 ali 2 letno garancijo z možnostjo podaljšanja.

NOV PO KOMPONENTAH: Gre za nov računalnik sestavljen po meri pri nas, z minimalno garancijo 2 leti oz. več (po posameznih komponentah).

Računalniki z licenco za sistem Windows imajo ta operacijski sistem že nameščen. Poleg sistema in gonilnikov so nameščeni še vsi osnovni programi (pregledovalnik datotek .pdf, video predvajalnik, brezplačni paket OpenOffice, itd.). To pomeni, da so ti računalniki pripravljeni za uporabo takoj po prejemu.STANJE ZALOGE:

1-2 dni*: Oprema je na zalogi pri nas in je takoj po plačilu na voljo za prevzem (po telefonskem ali email dogovoru) ali za odpošiljanje

2-3 dni*: Oprema je na zalogi pri dobavitelju, po plačilu predračuna je na voljo za prevzem v 2-3 dneh.

5-8 dni*: Oprema je na zalogi pri dobavitelju v tujini, po plačilu predračuna je ta na voljo za prevzem v roku 5-8 dni od plačila.

Za izdelke, pri katerih je navedeno da niso na zalogi (Ni na zalogi), se cena po prejetju zaloge lahko spremeni. Pred naročilom izdelka, ki ni na zalogi, nam lahko pišete za točno ceno naročila. 


* Pridružujemo si pravico do zamud pri zgoraj navedenih rokih dobave zaradi dejavnikov, na katere sami nimamo vpliva. Če se bo rok dobave podaljšal, vas bomo o tem pravočasno obvestili.