Akumulatorji (baterije) za vse vrste prenosnikov po ugodnih cenah s kratkim dobavnim rokom …

Akumulatorji (baterije) za prenosnike

Akumulatorji (baterije) za vse vrste prenosnikov po ugodnih cenah s kratkim dobavnim rokom (4-6 dni). Vse baterije imajo 1 letno garancijo na delovanje. Za akumulatorje, ki jih ne najdete v ponudbi, pošljite povpraševanje.

Na voljo so kvalitetne baterije priznanih znamk Green Cell in Patona, ki vam zagotavljajo učinkovito in dolgo delovanje vašega prenosnika. Če vam baterija v vašem prenosniku peša, potem je čas za menjavo. V ponudbi lahko najdete baterije različnih kapacitet, hkrati pa smo poskrbeli za optimalno razmerje med ceno in kvaliteto.

Baterije so zasnovane v EU in izdelane po najvišjih standardih. Najsodobnejša tehnologija omogoča veliko ciklov polnjenja in praznjenja, termično stikalo pa ščiti baterijske celice pred pregrevanjem, prenapolnitvijo in kratkim stikom. Vgrajene Li-Ion celice so prijazne okolju, obenem pa zagotavljajo delovanje brez spominskega učinka ter zelo počasno samopraznjenje. Zagotavljajo 100% kompatibilnost z originalno baterijo in jih lahko polnimo z originalnim ali nadomestnim polnilcem.Prikazovanje 1–20 od 504 rezultatov