Tiskalnik Laserski Multifunkcijski HP LaserJet Pro 3102fdwe A4/tiskanje/skeniranje/kopiranje/faks/Duplex/Wi-Fi /LAN (3G630E)

380 

Tiskalnik Laserski Multifunkcijski HP LaserJet Pro 3102fdwe A4 / tiskanje / skeniranje / kopiranje / faks / Duplex / Wi Fi / …

Dobavljivo

Šifra: 3G630E-RN Kategorija:

Opis

Tiskalnik HP+ je zasnovan za zmogljivo produktivnost s hitrostjo tiskanja do 33str/min, ki omogoča preprosto vsakodnevno uporabo, tako da se lahko bolj osredotočite na svoje poslovanje. Ta pametni tiskalnik je zasnovan za do 7 uporabnikov. Omogoča učinkovitejše tiskanje in skeniranje. Prihranite čas, papir in stroške s samodejnim obojestranskim tiskanjem. Brezhibna povezljivost omogoča tiskanje od koder koli, iz katere koli naprave. Varnost tiskalnika z HP Wolf Pro Security je s HP+ še izboljšana. Tiskalnik HP+ za delovanje zahteva HP račun, povezavo z internetom in izključno uporabo originalnih HP-jevih kartuš.

HP+ je dodatna HP-jeva storitev, ki omogoča tiskanje v oblaku in ugodnosti za vaš tiskalnik. Obenem se lahko naročite na storitev HP Instant Ink.
V kolikor želite brezplačano podaljšati garancijo ali uporabiti druge storitve HP+, opravite spletno registracijo ob prvi namestitvi tiskalnika.
Pri DeskJet modelih je registracija izbirna, pri LaserJet serijah pa nujna. Tiskalnike, ki so vključeni v ta program, prepoznamo po črki E na zadnjem mestu naziva (npr. M234SDWE).
Registrirani tiskalniki morajo biti vseskozi povezani na splet. Ob morebitni prekinitvi bo naprava dovolila do 10 natisnjenih strani, preden bo javila napako.
Več informacij.

Specifikacije: https://www.hp.com/si-sl/printers/hp-plus.html
Tehnologija tiskanja: laserski ČB
Maksimalna dimenzija tiskanja: A4
Namembnost: poslovna uporaba
Hitrost tiskanja: do 40 str/min
Povezljivost tiskalnika: USB, Mreža, WiFI
Samodejno obojestransko tiskanje: da
Ločljivost tiskanja: do 1200 x 1200
Največji priporočen obseg tiskanja: do 50.000 strani / mesec
Možnost faksiranja: da
Samodejni podajalnik dokumentov: da
Obojestransko skeniranje: ne
Standardna kapaciteta papirja: 1×250 listov
Priložena črnila: toner črni za 1000 strani
Dimenzije (Š x V x G): 418 x 313 x 398 mm Š x V x G
Teža: 10,5 kg
Dodatne informacije: To je tiskalnik HP+. Zahteva HP račun, povezavo z internetom in izključno uporabo originalnih HP-jevih kartuš
Garancija v mesecih: 12

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
12 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.