Tiskalnik Laserski Multifunkcijski Brother DCP-L2622DW A4/tiskanje/skeniranje/kopiranje/Duplex/Wi-Fi BROTHER (DCPL2622DWYJ1)

208 

Tiskalnik Laserski Multifunkcijski Brother DCP L2622DW A4 / tiskanje / skeniranje / kopiranje / Duplex / Wi Fi BROTHER ( …

Dobavljivo

Šifra: DCP-L2622DW-RN Kategorija:

Opis

Brother DCP-L2622DW črno-bela laserska večfunkcijska naprava 3-v-1 A4 s prilagodljivimi možnostmi povezovanja

Enostavna nastavitev z več možnostmi povezovanja ter hitrim tiskanjem in skeniranjem.

Podrobnosti o izdelku:
– Hitrost tiskanja do 34 strani na minuto
– Hitrost obojestranskega tiskanja do 16 listov na minuto
– Priloženi toner za izpis do 700 strani, opcijski tonerji za izpis vse do 3.000 strani
– 256-MB notranji pomnilnik
– 250-listni vhodni pladenj za papir
– 5 GHz brezžično in USB-povezovanje

Izboljšajte produktivnost z Brother DCP-L2622DW, in sicer ne glede na to, ali delate na daljavo ali v pisarni. Črno-bela laserska večfunkcijska naprava 3-v-1 ponuja številne funkcije, ki vam prihranijo čas, vključno s hitrim in brezhibnim tiskanjem in skeniranjem, vrsto prilagodljivih možnosti povezovanja, samodejnim obojestranskim tiskanjem in velikim vhodnim pladnjem za papir.

Potrošni material:
– Toner TN2590 do 1.200 strani
– Veliki toner TN2590XL do 3.000 strani
– Boben DR2590 do 15.000 strani (1 stran/opravilo)

Spletna stran Brother: https://www.brother.si/printers/laser-printers/dcp-l2622dw
Brezplačno podaljašnje garancije na tretje leto: https://www.brother.si/support/warranty

Gonilniki in navodila:
https://support.brother.com/g/b/producttop.aspx?c=eu_ot&lang=en&prod=dcpl2622dw_eu

Brez napora

Poenostavite si opravila z večfunkcijsko napravo s preprosto nastavitvijo in 5 GHz brezžičnim ali USB-povezovanjem. Učinkovit DCP-L2622DW je enostaven za uporabo prek nadzorne plošče.

Popoln partner

Tehnologija visokokakovostnega tiskanja zagotavlja, da bo vaš izpis vedno brezhiben in profesionalen. Strokovno zasnovan DCP-L2622DW ima velik vhodni in izhodni pladenj za papir, kompakten dizajn in tiho delovanje pa omogočata nemoteno delo v manjših delovnih prostorih.

Profesionalni rezultati

DCP-L2622DW je zasnovan za povečanje učinkovitosti in veliko hitrost izpisov, da bi lahko nudil profesionalne rezultate. Velik vhodni pladenj za papir in obojestransko tiskanje vam prihranita čas za druga opravila.

Zasnovano za varnost

Naše naprave ponujajo najnovejše standardne varnostne funkcije za zaščito vaših podatkov. Naši strokovnjaki za varnost nenehno izboljšujejo izdelke, rešitve in storitve, da bi proaktivno zagotovili, da so vsi naši izdelki ‘zasnovani za varnost’. Črno-bela A4 laserska večfunkcijska naprava Brother nudi troslojno varnost na ravni naprave, omrežja in dokumentov, kar zagotavlja brezskrbnost pri ohranjanju integritete vaših podatkov na vsakem koraku.

Tiskajte dlje časa

DCP-L2622DW zmanjša stroške tiskanja z uporabo ločene enote bobna od tonerja, priložen toner s kapaciteto izpisa do 700 strani pa podpira potrebo po večji količini tiskanja. Toner je enostaven za menjavo. Opcijski tonerji velike kapacitete za izpis do 3.000 strani zmanjšajo stroške na stran in pogostost zamenjave.

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
36 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.