Tipkovnica Logitech brezžična Bluetooth MX Mechanical MINI Bolt USB reciever Brown Switch grafitna SLO gravura (920-010780)

165 

Tipkovnica Logitech brezžična Bluetooth MX Mechanical MINI Bolt USB reciever Brown Switch grafitna …

Dobavljivo

Šifra: MXMINIGR-RN Kategorija:

Opis

LOGITECH MX Mechanical Mini Bluetooth grafit slo tisk tipkovnica

Spoznajte MX Mechanical in MX Mechanical Mini ? tipkovnici z izjemnim občutkom, natančnostjo in zmogljivostjo.

ULTRA TEKOČE MEHANSKO TIPKANJE
Mehanska stikala z nizkim profilom zagotavljajo občutek tipkanja naslednje stopnje.

Izjemno natančna in stabilna stikala ponujajo globok in pomirjujoč hod tipk ? v obliki nizkega profila. Vaši prsti brez napora drsijo po mat površini tipk ? in dvobarvni pokrovčki tipk olajšajo orientacijo prstov in ostanejo v toku.

VAŠA NASTAVITEV. VAŠA IZBIRA.
Izbirate lahko med MX Mechanical polne velikosti z vgrajeno številsko ploščico ali minimalističnim MX Mechanical Mini, ki prihrani prostor. Obe tipkovnici sta izdelani z aluminijastim zgornjim ohišjem za popolno stabilnost in stil.

3 EDINSTVENE VRSTE STIKALA
Izberite tip mehanskega stikala, ki se ujema z vašim slogom in vašim okusom. MX Mechanical in MX Mechanical Mini sta opremljena z enim od treh stikal, od katerih ima vsako poseben obč utek in zvok ? Tactile Quiet, Clicky in Linear.

VEČ NAPRAV. VEČ OS.
Preprosto seznanite prek povezave Bluetooth Low Energy ali priloženega USB-sprejemnika Logi Bolt. Ni združljivo s tehnologijo Logitech Unifying z do tremi napravami in preklapljajte med njimi s pritiskom na gumb.

Obe mehanski tipkovnici imata razporeditev dvojnih tipk, ki je optimizirana za uporabnike Mac in Windows ter sta združljivi z vsemi glavnimi operacijskimi sistemi. Združljivo z Windows, macOS, Chrome OS, Linux, iPadOS, iOS in Android.? ni potrebna zapletena nastavitev ali prilagajanje. Osnovne funkcije naprave bo podprt brez programske opreme za druge sisteme razen Windows in macOS.

POLNI HITRO, POVEŽE SE TAKOJ.
Mehanske tipkovnice MX ostanejo napajane do dni, ko so popolnoma napolnjene ? ali do 10 mesecev z izklopljeno osvetlitvijo ozadja. Življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na uporabnika in računalniške pogoje. Samo eno hitro minutno polnjenje s priloženim kablom USB-C zagotavlja cel dan neprekinjenega delovanja. Življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na uporabnika in računalniške pogoje.

Obe mehanski tipkovnici sta združljivi z vsemi glavnimi operacijskimi sistemi. Združljivo z Windows, macOS, Chrome OS, Linux, iPadOS, iOS in Android. takoj iz škatle. Osnovne funkcije naprave bodo podprte brez programske opreme za operacijske sisteme, ki niso Windows in macOS. Enostavno seznanite in preklapljajte med do tremi napravami s pritiskom na gumb prek povezave Bluetooth Low Energy ali priloženega sprejemnika Logi Bolt USB. Ni združljivo s tehnologijo Logitech Unifying USB Receiver

 

Proizvajalčeva koda: 920-010780
EAN koda: 5099206103221
Proizvajalec: LOGITECH
Povezljivost:: brezžična
Komplet:: Samo tipkovnica
Možnost priklopa:: Bluetooth in USB
Dimenzije: (SxVxG): 26 x 312,6 x 131,5 mm
Masa:: grafit
Vsebina paketa:: Tipkovnica
Logi Bolt sprejemnik
Polnilni kabel USB-C (USB-A na USB-C)
Uporabniška dokumentacija
Garancija: 24 mesecev

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
24 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.