Tipkovnica BLOW brezžična za TV z daljincem Mini KS-2 US international mini TouchPad črna ()

12 

Tipkovnica BLOW brezžična za TV z daljincem Mini KS 2 US international mini TouchPad č …

Dobavljivo

Šifra: Blow-KS2-RN Kategorija:

Opis

Večnamenska brezžična tipkovnica

Mini brezžična tipkovnica BLOW KS-2 je bila ustvarjena za lažjo uporabo naprav, kot so osebni računalniki, prenosniki, televizorji, igralne konzole, pametni telefoni itd. Zahvaljujoč tipkovnici bo vsak uporabnik lahko brez težav našel svoje najljubše filme in serije, pisal e-pošto in sporočila ter celo igral igre. Popolna tipkovnica QWERT in 18 dodatnih funkcijskih tipk zagotavljajo največjo svobodo brskanja po internetu in nadzora katere koli naprave.

Zgornji del naprave je namenjen polju na dotik, zahvaljujoč kateremu lahko naprave upravljamo hitro in natančno kot pri običajni miški. S pomočjo polja na dotik se lahko intuitivno premikamo po straneh navpično in vodoravno. Mini tipkovnica ima 3 dodatne funkcijske gumbe in omogoča upravljanje s kretnjami.

Vsestranska uporaba in različne barve osvetlitve ozadja

Komplet vključuje tudi brezžični USB sprejemnik, zahvaljujoč kateremu bo vsak sistem samodejno prepoznal napravo in začel z njo delati brez namestitve dodatne programske opreme. Brezžična komunikacija zagotavlja veliko svobodo in udobje upravljanja brez zapletanja kablov.

Tipkovnica je opremljena z LED diodami, ki vam pomagajo pri upravljanju naprave v temnih prostorih in ob večerih. Brez iskanja dodatne svetlobe ali prižiganja luči boste lahko našli in pritisnili prave tipke. Izbirate lahko med 3 osnovnimi barvami: modro, zeleno in rdečo, ki jih lahko spremenite s tipkama Fn + F2. Poleg tega lahko s pritiskom na gumb Fn s prstom podrsate po plošči in izberete dodatne barve osvetlitve. Kompaktna velikost in majhna teža omogočata enostavno prenašanje, saj imamo lahko napravo vedno pri roki, ne glede na kraj in čas.

Tehnične specifikacije:

Tip sprejemnika: USB Type-A

Povezava: 2.4 GHz brezžična povezava

Napajanje: 2x AAA bateriji (niso priloženi)

Območje delovanja: do 15 m

Teža: 110 g

Dimenzije: 146,8 x 97,5 x 19 mm

Združljivost: Windows, Linux, Android, Mac OS

Garancija: 12 mesecev

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
24 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.