Miš Logitech Gaming USB G203 LightSync črna (910-005796)

44 

Miš Logitech Gaming USB G203 LightSync črna (910 005796)

Dobavljivo

Šifra: G203-LightSync-RN Kategorija:

Opis

Pripravljen za igranje
Kar najbolje izkoristite svoj čas igranja z igralno miško G203 s tehnologijo LIGHTSYNC, senzorjem, optimiziranim za igre, in klasično zasnovo s 6 gumbi. Postavite svojo igro – in svojo mizo – v pravo luč

BARVNI VAL LIGHTSYNCRGB
Izbirajte med neverjetnimi animacijami, nastavitvami, ki jih nadzorujejo igre in mediji, ali programirajte svoje s približno 16,8 milijona barv.

ENOSTAVNOST NASTAVITVE
Izberite barvo, zmešajte tri, izberite zanimivo prednastavljeno animacijo ali ustvarite svojo. Izbira je tvoja! Miško lahko celo sinhronizirate z drugo opremo Logitech G LIGHTSYNC, tako da se vse popolnoma ujema.

DINAMIČNO VZORČENJE ZASLONA
Izberite Screen Sampler za vaše luči, da jih sinhronizirate z zaslonom. Naj se vaša miška odzove na spremembe barv v igrah, filmih in še več.

AVDIO VIZUALIZATOR
Predvajajte glasbo, filme, igre – karkoli z zvokom – in G203 omogoča, da barve plešejo v ritmu. Prilagodite ravni in barve za svojo lastno plesno zabavo.

GAME PRIPRAVLJEN SENOR
Natančno sledenje kazalcu in hiter odziv zahvaljujoč senzorju za igre na srečo. Nastavljiva občutljivost med 200 in 8.000 DPI, tako kot jo potrebujete pri igranju iger. Z Logitech G HUB lahko programirate do 5 prednastavitev.

PREIZKUŠEN IN AVTENTIČNI DIZAJN
Klasična oblika s šestimi gumbi je enako udobna in zanesljiva, tako da lahko raziskujete, urokujete in igrate, kakor želite. S programsko opremo Logitech G HUB lahko tipkam dodelite ukaze v igri, nadzorne plošče ali kombinacije tipk in igrate učinkoviteje.

OPTIMIZIRANA NAPEZNOST KLJUČNE VZMETI
Primarni levi in desni gumb na miški sta opremljena z ekskluzivnim kovinskim sistemom napetosti vzmeti Logitech G, ki zagotavlja natančno aktiviranje ključa in dosledno uporabniško izkušnjo – klik za klikom.

PROGRAMSKA OPREMA ZA IGRE LOGITECH G HUB
G203 deluje brezhibno v katerem koli sistemu. Če pa res želite prilagoditi kontrole, je programska oprema za prilagajanje, ki je enostavna za nastavitev in uporabo, na voljo za brezplačen prenos. Programska oprema Logitech G HUB je popoln paket za prilagajanje, ki vam omogoča prilagajanje osvetlitve, občutljivosti in ukazov gumbov miške G203.

KLJUČNE PREISKAVE
6 tipkam dodelite sistemske ukaze, tipke za bližnjice in ukaze na tipkovnici. Ustvarite lahko tudi zelo učinkovite makre, kjer vnesete zaporedja ukazov, ki se bodo izvršili vsakič, ko pritisnete dodeljeno tipko.

NASTAVI OBČUTLJIVOST
Senzor G203 ponuja občutljivost do 8.000 DPI (pik na palec). Z G203 lahko izberete nastavitev občutljivosti tako enostavno kot pomikanje z drsnim trakom. Nastavite 5 stopenj in preklapljajte med njimi s preprostim pritiskom na gumb. To je odlično za igre z različnimi načini ali ravnmi, npr. B. ostrostrelski daljnogled ali hitro klikanje.

VKLJUČENO SHRANJEVANJE
Kjer koli uporabljate svoj G203, lahko dostopate do svojih nastavitev po meri. Z nastavitvami naprave Logitech G HUB lahko svoje nastavitve shranite v vgrajeni pomnilnik miške, tako da jih lahko uporabljate v katerem koli računalniku, ne da bi morali namestiti programsko opremo ali znova konfigurirati nastavitve. Plug and play, na vaš način.

Ključne funkcije
Splošno
Vmesnik naprave USB Type-A
Ločljivost gibanja 8000 DPI
Odzivni čas 1 ms
Vrsta tipke Pritisnjene tipke
Število gumbov 6
Vrsta pomika Kolesce
Barve osvetlitve Modra, zelena, rdeča
Osvetlitev Da
Vir napajanja Kabel
Barva izdelka Črna
Dolge podrobnosti
Miška
Namen Igre
Vmesnik naprave USB Type-A
Vrsta pomika Kolesce
Število gumbov 6
Vrsta tipke Pritisnjene tipke
Ločljivost gibanja 8000 DPI
Prilagodljiva ločljivost gibanja Da
Programabilni gumbi miške Da
Število programirljivih tipk 6
Ključne funkcije Nazaj, DPI stikalo, Naprej
Navodila za pomikanje Pravokotno
Odzivni čas 1 ms
Hitrost glasovanja 1000 Hz
Certifikat KC
Oblikovanje
Barva izdelka Črna
Površinsko barvanje Enobarvno
Osvetlitev Da
Barve osvetlitve Modra, zelena, rdeča
Ergonomija
Dolžina kabla 2,1 m
Uspešnost
Vir napajanja Kabel
Poraba energije 500 mA
Sistemske zahteve
Podpira operacijske sisteme Windows Windows 7
Podpira operacijske sisteme Mac Da
Podpora za druge OS Chrome
Teža in mere
Širina 62,1 mm
Globina 116,6 mm
Višina 38,2 mm
Teža 85 g
Trajnost
Trajnostni certifikati RoHS
Podatki o embalaži
Štetje 1
Širina embalaže 46 mm
Globina paketa 102 mm
Višina embalaže 155 mm
Teža paketa 156,9 g
Logistika
Širina škatle za pošiljanje 16,5 cm
Dolžina škatle za pošiljanje 19,5 cm
Višina škatle za pošiljanje 11,8 cm
Teža škatle za pošiljanje 776,2 g

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
24 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.