Logitech G300s

45 

Gaming miška Logitech G300s.

Na zalogi

Šifra: 482d8f9f2890 Kategorija: Oznaka:

Opis

Kabelska gaming miška Logitech G300s.

9 programabilnih tipk

Miška omogoča možnost razporeditve in nastavitve tipk tako kot ustrezajo vam. Lahko si ustvarite bližnjico za opravila, katera po navadi iščete v menijih. Nastavite si tipko pritisni-in-govori na enega izmed gumbov, kar bo zagotovilo brezskrbno pogovarjanje v igri. Ali pa si prerazporedite katerikoli gamerski ukaz na eno izmet tipk.

2.jpg

Za levičarje in desničarje

Vse stranska konstrukcija s kompaktno obliko omogoča udobje in vzdržljivost, tudi po več letih uporabe. Nevtralna oblika pomeni, da je primerna tako za desničarje kot levičarje.

3.jpg

Hitro menjavanje DPI hitrosti

Miška omogoča hitro menjavanje nastavitev občutljivosti, iz 250 DPI s klikom do hitrih 2500 DPI premikov. Z uporabo LGS omogoča prilagoditev DPI občutljivosti tako, da ustreza vam.

4.jpg

Hipna odzivnost

Izjemno hiter senzor zazna kar do 8x hitreje kot pri ostalih standardnih miškah, rezultat tega pa bo odlična igričarska izkušnja.

Odlična gamerska optična miška z natančnim senzorjem (2500 dpi) za hitre premike in devetimi programabilnimi gumbi, kamor lahko preko enostavne programske opreme premaknete ukaze s tipkovnice in tako dosežete nižji odzivni čas v igrah. Zaradi notranjega spomina lahko celo shranite profile in tako lahko miško prestavljate med računalniki, a vam ne bo potrebno ponovno nastavljati vseh gumbov. Vsakemu profilu lahko nastavite drugo barvo osvetlitve, tako da boste vedno vedeli, kateri profil uporabljate. Miška je zaradi svoje oblike primerna tako za levičarje kot desničarje.

 

– do 2500 dpi
– devet programabilnih gumbov
– profile lahko shranite na miško
– za vsak profil lahko izbirate med sedmimi barvami osvetlitve miške
– 1ms osveževanje
– gumbi prenesejo do 10 milijonov klikov, podloge do 250km
– enostavno konfiguriranje

 

Barva:: črna
Garancija: 24 mesecev
Lastnosti:: gaming, programabilne tipke, stranski gumbi, stranski nagib koleščka
Ločljivost:: 2500 dpi
Možnost priklopa:: USB
Povezljivost:: žična
Tip:: Optična

Garancija: 2 leti
Stanje: Nov (Več informacij)
Dobavljivost: Na zalogi (1-2 dni)

Dodatne informacije

Proizvajalec