TRUST Miška Brezžična Bayo 2

32 

TRUST Miška Brezžična Bayo 2

Dobavljivo

Šifra: TRUMI-BAYO2-ELX Kategorija:

Opis

Brezžična miška za ponovno polnjenje z ergonomsko navpično zasnovo za zmanjšanje obremenitve rok in zapestja. Domet: 10 m. Prilagodite občutljivost miške od 800 do 2400 DPI. Dva lahko dostopona stranska gumba za palec omogočata enostavno premikanje nazaj in naprej v brskalniku.Vsebina prodajnega kompleta: brezžična miška, Micro USB sprejemnik, USB kabel za polnjenje, uporabniški priročnik. Minimalne zahteve: Windows 10 ali 11, macOS 12, 13, 14 ChromeOS.

Lastnosti:

    Vrsta povezljivosti brezžična
    Velikost miške velika (nad 10 cm)
    Gaming miška Ne
    Tipalo Optično
    Ločljivost 800 dpi – 2.400 dpi
    Število gumbov 6
    Barva Crna
    Dolžina kabla /
    Baterija (napajanje) Vgrajena
    Mere (Š x V x G) 0,073 x 0,077 x 0,12m
    Teža 0,115 kg
    Dodatne informacije Vsebina paketa: Miška, Micro USB sprejemnik, USB kabel za polnjenje, uporabniški priročnik

Za boljši delovni dan
Z Bayo II si zagotovite prednost za najbolj produktiven delovni dan doslej. Brezžičen, enostaven za uporabo kadarkoli in kjer koli; in nudi optimalen kot 57 stopinj, da postavi vašo roko v naraven položaj za več udobja in manj obremenitve.

Reciklirano in izjemno
Ta miška je bila posebej zasnovana tako, da je dobra za vas in tudi za planet. S sestavo iz 70 % reciklirane plastike vam omogoča, da svoj dan preživite na bolj trajnosten način.

Dva palca gor
Vaš delovnik mora biti čim bolj preprost, zato je Bayo II opremljen z dvema lahko dostopnima stranskima gumboma s palcem, ki vam omogočata enostavno navigacijo naprej in nazaj. To je dva palca gor od nas!

Zavrzite odpadke za enkratno uporabo
Tukaj ne potrebujete več baterij za enkratno uporabo. Z baterijo, ki jo je mogoče popolnoma napolniti, uživajte v do 3 mesecih neprekinjenega delovanja baterije in možnosti, da miško še naprej uporabljate med polnjenjem prek priloženega polnilnega kabla USB.

Natančnost v vaši dlani
Premikaj se natančno in natančno zahvaljujoč gumbu za izbiro hitrosti te miške. Z možnostjo preklapljanja med 800–2400 DPI prilagodite hitrost kurzorja tako, da kar najbolje ustreza nalogi, ki se jo lotevate.

Zaloga:  Po naročilu (2-3 dni) (10)
Stanje: Novo