Presenter Ugreen brezžični rdeči laser USB 3.0 črn (60327)

16 

Presenter Ugreen brezžični rdeči laser USB 3.0 črn (60327)

Dobavljivo

Šifra: 60327-RN Kategorija:

Opis

Ima lastnosti, s katerimi se boste počutili bolj samozavestni.

Če želite narediti svoje predstavitve bolj profesionalne, ste naveličani kazanja s prstom ali nenehnega približevanja prenosniku, da bi zamenjali diapozitiv, v tem primeru je ta naprava narejena za vas.

Naprava ima vgrajen laserski kazalec, ki omogoča osvetljevanje do 200 metrov, domet daljinskega upravljalnika pa je do 100 metrov, tako da lahko svojo predstavitev upravljate od enega do drugega konca nogometnega igrišča.

Kompatibilnost

Daljinski upravljalnik je združljiv z večjimi operacijskimi sistemi, kot so Windows, Mac OS, Linux ali Android. Z lahkoto podpira programe, kot so PowerPoint, Excel, Word, Keynote, Google Slides, Publisher in številne druge.

Še več nadzora

Priročno preklapljajte iz enega programa v drugega s funkcijo hiperpovezave. Za vaše udobje smo gumbe za zvok programirali tako, da lahko predvajate ali ustavite videoposnetek, če dlje časa držite gumb »+«, če pa dlje časa držite gumb »-«, lahko zapusti trenutno okno.

Funkcija hiperpovezave

Ta funkcija, ustvarjena za PowerPoint, vam omogoča povezavo do povezave v vaši predstavitvi. Če ga želite izbrati, dvakrat pritisnite gumb za hiperpovezavo, za odpiranje pa enkrat pritisnite gumb za hiperpovezavo. Naredite svojo predstavitev še bolj zanimivo z vključenimi povezavami.

Specifikacija

Model: LP180
Povezava: Brezžično 2,4 GHz
Vmesnik: USB (PlugPlay)
Združljivi sistemi: Windows, Mac OS, Linux, Android
Združljivi programi: PowerPoint, Excel, Word, Access, Keynote, Prezi, Google Slides, SMART, Publisher, Visio, OneNote in še veliko več
Barva: Črna

Funkcije:
Laserski kazalec, odpiranje hiperpovezave, nadzor drsnika, nadzor glasnosti, predvajanje videa, izklop zaslona, preklapljanje med zasloni

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
24 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.