Miš Logitech NoteBook Brezžična M190 optična rdeča

15 

Miš Logitech NoteBook Brezžična M190 optična rdeča (910 005908)

Na zalogi

Šifra: M190R-RN-1 Kategorija:

Opis

Brezžična miška polne velikosti M190
Ukrivljen dizajn, udobje za srednje do velike roke.

UDOBJE V STANDARDNI VELIKOSTI. BREZŽIČNO IN BREZ ZAMUDA.
Logitech M190 je brezžična miška polne velikosti z udobnim, ukrivljenim dizajnom, ki sledi naravni krivulji srednjih do velikih rok.

Delajte brezžično in se prosto gibajte po prostoru – na razdaljah do 10 metrov – praktično brez zaostankov ali izpadov. Dobite vrhunsko kakovost z 18-mesečno življenjsko dobo baterije, visoko natančnim skeniranjem in pomikanjem po vrstici po dostopni ceni.

STANDARDNA VELIKOST. NEOMEJENO UDOBJE.
Optimalno udobje za ambidekstrne uporabnike z ukrivljeno obliko, ki sledi naravni krivulji večjih rok. Posebni konkavni gumbi vodijo vaše prste v idealen položaj, dodatna opora za dlani pa zagotavlja udobje ves dan.

TRAJNA KAKOVOST
Pridobite vzdržljivost in zanesljivost, ki ju potrebujete, od vodilnega svetovnega proizvajalca miških in tipkovnic. Ne glede na to, ali M190 uporabljate s prenosnikom, namiznim računalnikom, doma ali na poti, lahko računate na to miško. Dobite kakovost brez kompromisov z vsem, kar potrebujete, po dostopni ceni.

BREZŽIČNO IN BREZ ZAMUDA
Delajte brezžično in se prosto gibajte – z dosegom do 10 m in praktično brez zamud ali izpadov. Brez kabla ni nereda na vaši mizi in enostavno prenašanje med delovnimi prostori.

NATOČNO SKENIRANJE. BREZ NAPORA POMIKANJE.
Lažja navigacija z nadzorovanim pomikanjem po vrsticah. Optični senzor omogoča gladko in natančno upravljanje kazalca na skoraj vsaki površini.

To pomeni natančno premikanje miške brez nadležnih zgrešenih klikov.

18 MESECEV. ENA BATERIJA AA.
18 mesecev brezskrbne življenjske dobe baterije. Način varčevanja z energijo se samodejno aktivira, ko ne uporabljate miške.

PLUG & IGRAJ
Pripravljen za uporabo – samo povežite sprejemnik USB in začnite.

KOMPAKTNA ALI STANDARDNA VELIKOST
Izberite pravo velikost. M190 je posebej zasnovan za srednje do velike roke in je idealen za uporabo na mizi. Če iščete bolj kompakten in prenosljiv dizajn, priporočamo M185.

Tehnične podrobnosti

Barva rdeča
Velikost M
Domet brezžične povezave 10 m
Baterije 1 x AA (baterija vključena)
Priklop USB-A
Tip senzorja optični
Ločljivost senzorja 1000 dpi
Število gumbov 3
Mere 115,4 × 66,1 × 40,3 mm
Teža 89,9 g

Zaloga: Na zalogi (1-2 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
24 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.