↓ 30%

Miš Logitech Brezžična M590 Optična črna grafit Multi-Device Silent Unifying in Bluetooth Odprta embalaža

80 

Miš Logitech Brezžična M590 Optična črna grafit Multi Device Silent Unifying – odprta embalaža

Na zalogi

Šifra: M590-RN-1 Kategorija:

Opis

TIŠINA IN PRETOK
Psst… M590 Multi-Device Silent vam omogoča učinkovito opravljanje dela brez zvoka. Poganja ga Logitech FLOW, vam daje čarobno zmožnost brezhibne hkratne uporabe dveh računalnikov ter kopiranja in lepljenja iz ene naprave v drugo. 90-odstotno zmanjšanje hrupa pri kliku zagotavlja, da nikogar okoli vas ne moti.

NEMOŽNO DELO NA VEČ RAČUNALNIKIH
V celoti izkoristite M590 z Logitech Flow za popolnoma brezhibno delo v več računalnikih. Kazalec miške lahko premikate po treh računalnikih in celo kopirate in prilepite besedilo, slike in datoteke iz enega računalnika v drugega. Vsekakor bolj učinkovito kot pošiljanje e-pošte sebi.

UŽIVAJTE V TIŠINI
Z enakim občutkom klikov in hrupom klikov, zmanjšanim za več kot 90 %, boste vi in tisti okoli vas cenili M590. M590 ima noge iz visokokakovostnega materiala in gumirano drsno kolo, ki omogoča prijetno brezšumno drsenje in drsenje.

VISOKA NACANNOST POMIKA
Izjemno natančno drsno kolo ima več utorov na milimeter, tako da se lahko hitreje in lažje pomikate po dolgih spletnih straneh, baterija pa zdrži do 70 dni.

2 GUMBA ZA PALČEV
Dva gumba s palcem vam omogočata dodaten nadzor točno takrat, ko ga potrebujete. Gumbi so programirani za izvajanje operacij “nazaj” in “naprej” na spletnih straneh, vendar jih lahko prilagodite svojim natančnim potrebam v Mac OS X in Windows s prenosom programske opreme Logitech Options.

Izjemno tiha brezžična miška Logitech M590 Muliti-Device Silent omogoča delo na do treh računalnikih hkrati med katerimi lahko preprosto prenašate/kopirate tudi besedila, slike ali datoteke. Miška se z računalnikom poveže preko Bluetooth povezave ali Unifying sprejemnika.

Izjemno tiha – zvok klika je za kar 90% tišji od večine običajnih mišk

Natančen kolešček omogoča hitrejše in lažje premikanje znotraj dolgih dokumentov

Logitech Flow programska oprema omogoča delo na do treh računalnikih hkrati, med katerimi lahko preprosto kopirate/prenašate besedila, slike in datoteke

Dva podpalčna gumba, ki ju lahko poljubno nastavimo (potrebna je Logitech Options programska oprema)

2,4 GHz brezžična tehnologija

Unifying sprejemnik

Domet do 10 m

Baterija 1x AAA (življenjska doba do dve leti)

Tip tipala: Logitech Advanced Optical Tracking

Ločljivost tipala: 1000 dpi

Kompatibilna z Win in Mac operacijskim sistemom

Povezava do dobaviteljahttps://www.logitech.com/en-us/product/m590-silent-wireless-mouse

Zaloga: Na zalogi (1-2 dni)
Stanje:
Novo, odprta embalaža
Garancija:
36 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.