Slušalke žične ušesne USB-C Samsung AKG bele (EO-IC100BWE)

31 

Slušalke žične ušesne USB C Samsung AKG bele (EO IC100BWE)

Dobavljivo

Šifra: EO-IC100BWE-RN Kategorija:

Opis

Žične ušesne slušalke Samsung AKG USB Type C bele (EO-IC100BWEGEU)

Poslušanje glasbe doma, med odmorom v službi ali študiju ali med potovanjem je lahko pravi užitek, pod pogojem, da to počnete s kakovostno opremo. Če cenite čistost zvoka in udobje pri poslušanju, boste zagotovo cenili ušesne slušalke Samsung z vtičem USB Type C. Prilagojene so telefonom, ki nimajo vgrajenega 3,5mm mini jack konektorja. Popoln za poslušanje glasbe in klicanje, ne da bi morali držati telefon v roki.

Specifikacija:

 • Blagovna znamka: Samsung / AKG
 • Model: EO-IC100BWEGEU
 • Vrsta slušalk: ušesne, žične
 • Pasovna širina: 20Hz ~ 20KHz
 • Impedanca: 32Ω
 • Občutljivost: 94,3 dB ± 3dB (vhod -10dBFS)
 • Priključek: USB tipa C
 • Dolžina kabla: 1 m
 • Vgrajen daljinski upravljalnik in mikrofon

Prevzemite nadzor nad hrupom in hrupom v ozadju

Te slušalke vam omogočajo zmanjšanje motečega hrupa v ozadju. Zahvaljujoč prelomni tehnologiji aktivnega zmanjševanja hrupa – ANC (Active Noise Control), lahko enostavno odpravite neželene zvoke, ki vas motijo pri udobnem poslušanju glasbe. Ne glede na to, ali se vozite z avtobusom ali stojite v čakalnici, kjer koli že ste, hrup ne bo več ovira, potopljeni boste v glasbo kot še nikoli prej.

Izjemna priročnost

Ergonomska oblika natančno odraža geometrijo ušesa, zato se slušalke popolnoma prilegajo. Tudi po več urah uporabe lahko še vedno popolnoma uživate v svoji najljubši glasbi brez bolečih in utrujenih ušes.

Poslušajte glasbo, kjer koli želite

Ušesne slušalke Samsung odlikuje preprost, moden dizajn in priročno upravljanje. Zahvaljujoč trpežnemu, prilagodljivemu TPE kablu jih lahko uporabljate kjer koli, od teka do sproščanja v udobju vašega doma. Za udobje poslušanja glasbe poskrbita tudi funkcija predvajanja/pavze ali priročna izbira naslednje skladbe. Slušalke lahko povežete s katero koli napravo z vrati Type-C.

Funkcija slušalk

Če se pogosto pogovarjate po telefonu in ne želite vsakič preklopiti na druge funkcije, vam bodo slušalke z mikrofonom olajšale to dejavnost. Vgrajeni mikrofon je popoln za prostoročno telefoniranje, z enim gumbom vgrajenega daljinskega upravljalnika pa lahko preklapljate med glasbo in pogovorom.

Uživajte v čistosti svojih zvokov

Če cenite jasnost in visoko kakovost zvoka, vam bodo te slušalke to zagotovo zagotovile. Opremljeni so z inteligentnim sistemom za digitalno dekodiranje in omogočajo predvajanje glasbe brez izgub. Zahvaljujoč funkciji nadzora glasnosti vam bo omogočil tudi prilagajanje njene ravni vašim željam.

Osnovne funkcije daljinskega upravljalnika:

 • Glasnost +/-
 • Predvajaj/Premor
 • Sprejmi/končaj klic

 

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
12 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.