SLUŠALKE STEALTH MULTIFORMAT CAMO STEREO GAMING HEADSET – roza maskirne barve

35 

STEALTH MULTIFORMAT CAMO STEREO GAMING HEADSET – RAIDER

Dobavljivo

Šifra: 5055269709855-CLBY Kategorija: Oznaka:

Opis

STEALTH MULTIFORMAT CAMO STEREO GAMING HEADSET so igralne slušalke z odstranljivim mikrofonom in vrhunski 40-milimetrski zvočniki, ki zagotavljajo izjemen zvok z odličnim razponom in vsesmernim zvokom, ki popelje vaše izkušnje na naslednjo raven. Vključuje prilagodljiv / odstranljiv mikrofon, ki je kot nalašč za klepet s svojo ekipo med spletnimi bitkami. Lahek okvir in izboljšane funkcije udobja zagotavljajo dolgotrajno in prijetno izkušnjo, ki je bistvenega pomena za daljše igralne seje. Lahko se uporablja z Xbox ONE, PS4, Nintendo Switch in PC.

ZDRUŽLJIVE Z VEČ PLATFORMAMI: Slišalke so idealen za platforme PS4, Xbox ONE *, Nintendo Switch, PC **, mobilne naprave in tablice prek 3,5 mm priključka. * Starejši krmilnik Xbox ONE bo morda potreboval adapter za slušalke (prodaja se ločeno) ** Za osebne računalnike z roza in zelenimi vtičnicami je potreben razdelilni kabel za računalnik (naprodaj posebej).

IZBOLJŠANO UDOBJE: Izredno lahek, nastavljiv okvir slušalk z izboljšanimi funkcijami udobja, kot so; Oblazinjeni naglavni trak iz mehke pene, mehkega usnja ter ergonomsko oblikovane ušesne blazinice vam nudijo odlično udobje med daljšim igranjem video iger.

Lastnosti:

  • Zvočnika velikosti 40 mm
  • Odstranljiv mikrofon
  • Nadzor glasnosti na kablu
  • Nastavljiv trak za glavo

 

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni) (10)

Dodatne informacije

Proizvajalec