Slušalke gaming Motospeed USB H60 z mikrofonom

22 

Slušalke gaming Motospeed USB H60 z mikrofonom

Dobavljivo

Šifra: H60-RN Kategorija:

Opis

Slušalke Motospeed H60
Udobne slušalke Motospeed H60 zagotavljajo vrhunsko kakovost zvoka in neverjetno igralno izkušnjo. 3D zvok vam omogoča, da se popolnoma potopite v svet svojih najljubših naslovov. Z visokokakovostnim 50mm gonilnikom boste uživali v čistem zvoku, upogljiv mikrofon pa vam omogoča svobodno komunikacijo s prijatelji.
H60 uporabljajo najkakovostnejše materiale za ustvarjanje 3D virtualne zvočne izkušnje. To v kombinaciji z vgrajenim zvočnim kanalom 7.1 zagotavlja užitek med igranjem igre ali gledanjem filma. Omogoča vam tudi boljši občutek za prostor in prepoznavanje smeri dohodnega zvoka, tako da lahko bolje slišite svoje tekmece v igri in se takoj odzovete na njihova dejanja.

Uporabniku prijazen mikrofon
Priloženi teleskopski mikrofon je prosto upogljiv za enostavno uporabo. Ima tudi tehnologijo za odpravljanje hrupa na vseh straneh za jasno in prijetno glasovno komunikacijo. Tako se lahko v igri udobno pogovarjate s prijatelji ali soigralci.

Udobna uporaba
H60 je zasnovan z mislijo na udobje uporabnika. Njegova majhna teža 330 g zagotavlja izjemno udobje – tudi če ga uporabljate dolge ure. Zračni plastični naušniki so koži prijazni in prijetni na dotik. Vse to naredi slušalke tako udobne za uporabo, kot si lahko predstavljate.

Usmerjenost Vsesmerna
Frekvenčni odziv 20Hz-20kHz
Premer gonilnikov 50 mm
Impedanca ≤2,2 kΩ
Občutljivost -54dB ± 3dB
Največja moč 50MW
Stopnja popačenja ≤2,5 % THD
USB vtič
Dolžina kabla 2,1m
Delovna napetost 5V
Teža približno 330 g

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
12 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.