1MORE Comfobuds PRO brezžične slušalke Limited edition

90 

1MORE Comfobuds PRO brezžične slušalke Limited edition

Dobavljivo

Šifra: 1MORE-55949-ELX Kategorija:

Opis

22 AKTIVIRANI PREDNASTAVITEV EQ
štirikrat z Grammyjem nagrajeni zvočni inženir Luca je vnaprej programiral 22 vrst nastavitev EQ, da bo vaša glasba zasijala. EQ lahko izberete v aplikaciji “1MORE Music”.

Aktivirana tehnologija QuietMax ANC:
1MORE lastniška tehnologija aktivnega odpravljanja hrupa QuietMax združuje hibridno ANC tehnologijo, natančno uglaševanje zvoka, dvopasovni ANC in odpravljanje hrupa vetra v enem paketu, da zagotovi učinkovito odpravljanje hrupa brez ogrožanja kakovosti zvoka.

5 načinov za odpravljanje hrupa:
s 5 načini odpravljanja hrupa, ANC močan (standard), ANC blag, odporen na hrup vetra, prehod (standard) in izklopljen, 1MORE ComfoBuds Pro izpolnjuje zahteve za odpravljanje hrupa v različnih scenarijih, tako da lahko poslušaš, kaj hočeš in ne tisto, kar potrebuješ.

Poglobljeni in stereo zvok:
dinamičen 13,4 mm gonilnik v kombinaciji z združljivostjo AAC (Advanced Audio Coding) poudarja pravo bistvo vaše glasbe. Poslušajte najboljše podrobnosti, ne glede na to, ali poslušate glasbo in podcaste ali uživate v svojih najljubših filmih.

6 mikrofonov, osupljivi klici:
2 mikrofona ANC v kombinaciji z natančnim algoritmom brezhibno delujeta skupaj za zatiranje okolja in hrupa v ušesih, medtem ko govoreči mikrofon zazna in okrepi vaš glas ter zagotavlja izjemno jasno telefonsko izkušnjo.

Zaloga:  Po naročilu (2-3 dni) (4)
Stanje: Novo