BE QUIET! LIGHT WINGS 120 mm 4-pin ARGB PWM ventilator

18 

BE QUIET! LIGHT WINGS 120 mm 4-pin ARGB PWM ventilator

Na zalogi

Kategorija:

Opis

BE QUIET! LIGHT WINGS (BL072) RGB 120mm 4-pin PWM ventilator

Večje možnosti RGB osvetlitev
BE QUIET! LIGHT WINGS (BL072) RGB, ponuja ARGB osvetlitev spredaj in zadaj. Subtilni osvetljeni obroč je na zadnji strani, v kombinaciji z osvetljenimi ARGB možnostmi narejen za izvrsten izgled v vsakem pogledu. 20-ARGB LED diod ponuja možnost individualizacije svojega profila in tako tudi vašega osebnega računalnika.

Večji pretok zraka za boljši pretok zraka
Z optimizacijo za največji pretok zraka je Light Wings 120 mm PWM prava izbira za vsako konfiguracijo ohišja, ki zahteva visoko zmogljivost hlajenja. Njegovih sedem ventilatorskih lopatic, optimiziranih za pretok zraka, ne samo, da zmanjšajo turbulence, ki povzročajo hrup, ampak tudi zagotavljajo, da Light Wings 120 mm PWM zagotavlja zmogljivost, ki je potrebna, tudi v zahtevnih konfiguracijah.


Tiho delovanje

Visoko optimiziran okvir ventilatorja in rotor zagotavljata tiho delovanje BEQUIET!. Z ravnjo hrupa le 20,6 dB(A) pri največji hitrosti ventilatorja dokazuje, da je osvetlitev namesto zamenjave dodatek k zelo tihemu in zelo zmogljivemu delovanju. Vse funkcije so združene, da je Light Wings 120 mm PWM izbrani ventilator za tihe vitrine in igralne sisteme. Prilagodite si sami hitrost

FUNKCIJA SPREMEMLJIVE HITROSTI VENTILATORJA
Širinska impulzna modulacija (PWM) omogoča združljivim 4-pinskim krmilnikom, vključno s tistimi, ki so vgrajeni v številne matične plošče, da inteligentno spreminjajo hitrost in s tem raven hrupa ventilatorja. S PWM lahko sistem poveča hlajenje, ko je to potrebno, ali deluje v maksimalno tihem načinu, ko ni.

 

Proizvajalec: BE QUIET!
Vrsta: Ventilatorji
Hitrost ventilatorja (RPM): 1700
Pretok zraka (CFM): 41,51
Glasnost (dB): 20,6 dB(A)
Življenska doba (ur): 60,000 ur
Masa: 0,2 kg
Garancija: 12 mesecev
Dimenzije 120 x 120 x 25 mm (D x Š x V)
Konektor ventilatorja: 4-pin PWM

Stanje: Rabljeni, brezhibni. Brez embalaže in vijakov
Garancija: 1 leto