Ventilator 120 x 120 x 25 mm Noctua NF-S12A PWM Chromax.black.swap

33 

Ventilator 120 x 120 x 25 mm Noctua NF S12A PWM Chromax.black.swap

Dobavljivo

Šifra: NF-S12A-C-RN Kategorija:

Opis

NF-S12A je prejel več kot 100 nagrad in priporočil mednarodnih spletnih mest in revij o strojni opremi ter je eden najbolj priznanih in priljubljenih modelov 120 mm ventilatorjev Noctua. Zaradi izjemne učinkovitosti pretoka zraka in odlične akustike je idealen za uporabo kot ventilator in druge aplikacije z nizkim dinamičnim tlakom. Izdaja chromax.black.swap združuje edinstveno tiho hlajenje NF-S12A s privlačno popolnoma črno zasnovo in zamenljivimi antivibracijskimi blazinicami v rdeči, beli, modri, zeleni, rumeni in črni – tako je narejeno. Prilagodite barvo ventilatorja in jo prilagodite določenim barvnim shemam. Za še bolj celovito individualizacijo lahko uporabite druge dodatke, ki so na voljo ločeno, kot so barvni kabli, dodatne proti-vibracijske podloge ali proti-vibracijski nosilci. Z Noctuinim preizkušenim vrhunskim ležajem SSO2, več kot 150.000 ur MTTF in 6-letno garancijo proizvajalca je NF-S12A PWM chromax.black.swap popolna izbira za uporabnike, ki cenijo individualno, osredotočeno estetiko kot vrhunsko kakovost in zmogljivost.

Večkrat nagrajeni dizajn NF-S12A
Z več kot 100 priporočili in nagradami mednarodnega tiska je NF-S12A postal referenca na področju visokokakovostnih 120 mm ventilatorjev. Njegova izjemna učinkovitost je prepričala že na desetine tisoč strank po vsem svetu.

chromax.black.swap Edition
Največja izbira barv! Noctuine ventilatorje chromax.black.swap je mogoče barvno prilagoditi s pomočjo priloženih, zamenljivih protivibracijskih blazinic in izbirnih protivibracijskih nosilcev in kablov: popolno za navdušence, ki iščejo prave vrhunske ventilatorje, ki se prilagajajo različnim barvnim shemam (npr. popolnoma črna, črna /bela, črna/rdeča ali črna/modra).

Zamenljive antivibracijske blazinice v 6 barvah
NF-S12A PWM chromax.black.swap ima po 4 črne, bele, rdeče, modre, zelene in rumene protivibracijske blazinice NA-AVP1. S kombiniranjem različnih barv s črno ali z izpuščanjem blazinic na eni strani ventilatorja lahko ventilator tovarniško prilagodimo najbolj priljubljenim barvnim shemam. Za opremljanje obeh strani ventilatorja z isto barvo je mogoče dodatne komplete NA-SAVP1 kupiti posebej.

Neobvezni barvni kabli
Noctua chromax ventilatorji uporabljajo modularni kabelski sistem in so priloženi popolnoma obloženim, črnim NA-EC1 kablom 30 cm. Beli, rdeči, modri, zeleni in rumeni kabli NA-EC1 in ustrezni Y-kabli NA-YC1 so na voljo ločeno za še popolnejšo prilagoditev barv.

Neobvezni barvni nosilci proti vibracijam
Barvni nosilci proti vibracijam NA-SAV2 so na voljo v liniji chromax, da se ujemajo s priloženimi protivibracijskimi blazinicami, kar omogoča priročno, hitro in brez tresljajev montažo ventilatorjev v standardne luknje za pritrditev ventilatorja na ohišju.

Gumbi proti zastoju
NF-S12A zmanjšuje pojav vrtinčenja v razmerah srednjega do velikega upora, s čimer se poveča tako imenovani rob zastoja. Zaradi tega je NF-S12A še bolj vsestranski kot njegov predhodnik in omogoča boljše rezultate na hladilnikih in radiatorjih.

AAO okvirni sistem
Noctua AAO (Advanced Acoustic Optimization) okvirji imajo vgrajene blažilnike vibracij, kot tudi stopničasto vstopno območje (Stepped Inlet Design) in mikrostrukturo notranje površine (Inner Surface Microstructures), ki omogočata še boljšo učinkovitost/šumno učinkovitost.

Stopni dizajn dovoda
Postopno dovodno območje stopničastega dovoda ustvarja več turbulence v dovodu. S tem je olajšan prehod iz laminarnega v turbulenten tok, ki se bolje oprime okvirja (tokovni nastavek) in tako poveča sesalno zmogljivost ventilatorja, še posebej tam, kjer je sesalna površina omejena.

Mikrostrukture notranje površine
Mikrostruktura na notranji strani okvirja (Inner Surface Microstructures) ustvarja mejni sloj, skozi katerega se premikajo konice lopatic ventilatorja. To zmanjša ločitev toka od sesalne strani konic rezil, kar ima za posledico znatno zmanjšanje torzijskega hrupa in povečanje tlaka in učinkovitosti pretoka zraka.

SSO2 tabor
Ljubitelji linije chromax so opremljeni z drugo, dodatno optimizirano različico Noctuinega priznanega SSO ležaja, ki je bil preizkušen v mnogih letih. S SSO2 je zadnji magnet bližje osi ventilatorja za še boljšo stabilizacijo, kar ima za posledico dodatno izboljšano natančnost in vzdržljivost.

Kovinska skodelica
Da bi zagotovili največjo možno stopnjo natančnosti izdelave, minimalne tolerance in odlično dolgoročno stabilnost, ventilatorji v liniji chromax uporabljajo CNC rezkano medeninasto ležajno školjko.

PWM IC s SCD
Ventilator podpira popolnoma avtomatsko regulacijo hitrosti preko PWM in za ta namen uporablja posebej zasnovan čip NE-FD1 Noctua. Ta nova PWM IC združuje Noctuino tehnologijo Smooth Commutation Drive (SCD), ki zmanjša šum pri preklopu PWM in naredi ventilator še tišji pri nizkih hitrostih.

6-letna garancija proizvajalca
Noctuini oboževalci so znani po svoji brezhibni kakovosti in izjemni vzdržljivosti. Kot vsi oboževalci Noctua imajo tudi modeli v liniji chromax specifikacijo MTTF več kot 150.000 ur in imajo polno 6-letno garancijo proizvajalca.

Ključne funkcije
Splošno
Vrsta Ventilator
Premer ventilatorja 12 cm
Hitrost vrtenja (min.) 300 RPM
Hitrost vrtenja (največ) 1200 RPM
Pretok zraka 107,5 m³/h
Najvišji zračni tlak 1,19 mmH2O
Vrsta ležaja Samostabilizirajoči oljni tlačni ležaj (SSO)
Napetost 12V
Širina 120 mm
Globina 120 mm
Višina 25 mm
Barva izdelka Črna
Dolge podrobnosti
Storitve
Priporočena umestitev Ohišje za računalnik
Vrsta Ventilator
Premer ventilatorja 12 cm
Hitrost vrtenja (min.) 300 RPM
Hitrost vrtenja (največ) 1200 RPM
Pretok zraka 107,5 m³/h
Najvišji zračni tlak 1,19 mmH2O
Podpora za širinsko impulzno modulacijo Da
Vrsta ležaja Samostabilizirajoči oljni tlačni ležaj (SSO)
Oblikovanje
Barva izdelka Črna
Material Kovina
Priključek ventilatorja 4-pinski
Obseg dobave
Priloženi vijaki Da
Število vijakov 4
Uspešnost
Poraba energije (standardno delovanje) 1,44 W
Napetost 12V
Tok (največ) 0,12 A
Teža in mere
Širina 120 mm
Globina 120 mm
Višina 25 mm
Širina embalaže 185 mm
Globina paketa 35 mm
Višina embalaže 215 mm
Teža paketa 286 g
Druge funkcije
Dimenzije montažne luknje 105 x 105 mm
Raven hrupa 17,8 dB
Srednji čas do napake (MTTF) 150000 h

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
36 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.