Anker 100W polnilna baza za Prime Powerbank, črn

70 

Anker 100W polnilna baza za Prime Powerbank, črn

Dobavljivo

Šifra: ANKPB-A1902311-ELX Kategorija:

Opis

  • Izkusite brezhibno polnjenje s polnilno bazo – preprosto postavite svoj powerbank na bazo za takojšnje polnenje do 100 W. Upoštevajte, da Anker 737 Power Bank (PowerCore 24K) ne podpira brezžičnega polnjenja.
  • S skupno močjo 100 W, ki se deli na 3 vrata USB in 1 konektor pogo, je polnilna baza idealna za napajanje vaših osnovnih potrebščin.
  • S tehnologijo GaN zagotovite zanesljivo, visokozmogljivo polnjenje v kompaktni zasnovi, ki je po velikosti primerljiva z originalnim 96 W enovratnim polnilnikom.
  • Preprosto spremljajte stanje svoje baterije Anker Prime z intuitivnim LED indikatorjem, ki utripa med brezžičnim polnjenjem in ostane nespremenjen, ko je popolnoma napolnjen.


Narejeno za Anker Prime Powerbank
Ekskluzivno zasnovan za zagotavljanje optimalne zmogljivosti polnjenja za modele Anker Prime, kar zagotavlja brezhibno združljivost in učinkovito napajanje.

Napajanje v trenutku
Enostavno postavite svoj Powerbank na polnilno bazo in izkusite izjemno hitro hitrost polnjenja 100 W, ki takoj napolni vaše naprave.


Travel-Smart Power Solution
Z združljivostjo z napetostjo po vsem svetu uživajte v varni in priročni uporabi v različnih regijah, zaradi česar je popoln spremljevalec na potovanjih za vse vaše potrebe po energiji.

Možnosti napajanja
Napaja do 1000 naprav, vključno s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki, prenosnimi računalniki in drugimi, zahvaljujoč obsežni združljivosti.


Polnjenje

Zaloga:  Po naročilu (2-3 dni) (7)
Stanje: Novo