HOUSE OF MARLEY GET TOGETHER DUO SIGNATURE BLACK

200 

HOUSE OF MARLEY GET TOGETHER DUO SIGNATURE BLACK

Dobavljivo

Šifra: 846885010358-CLBY-OST

Opis

Predstavljamo Get Together Duo, zvočnike v slogu knjižne police s povezavo Bluetooth. Get Together Duo je sestavljen iz bambusa in REWIND™ tkanine, ki zajema naš značilni slog z materiali, ki vplivajo na odtis, ki ga puščamo na materi zemlji.

Pravi brezžični zvočniki

Get Together Duo je resnično brezžičen in se samodejno sinhronizira, takoj ko ga vklopite. Zvočniki tvorijo fantastičen stereo zvok in napolnijo vaš prostor s popolnimi melodijami. Uporabite jih lahko tudi kot posamezne zvočnike, tako da imate lahko različne skladbe v vseh sobah ali pa enega vzamete na poti, drugega pa pustite doma.

Zvok, ki traja

Ta popoln par zvočnikov prinaša najboljše iz obeh svetov v vaš dom. En zvočnik je trajni vtični zvočnik za dom (z vgrajenimi RCA in Aux vhodi), drugi pa je polnilni za uporabo na poti. Brezžični in polnilni zvočnik omogoča 20 ur predvajanja za enostavno poslušanje, kamorkoli vas ponese pot.

Izdelano iz trajnostnih materialov

Premišljeno izbrani materiali House of Marley nas ohranjajo zavestno povezani z našo vizijo trajnostne prihodnosti. Get Together Duo je izdelan iz bambusa in REWIND™ tkanine. Za bambus se odločimo, ker je ena najhitreje rastočih rastlin na svetu. Tkanina REWIND™ je mehka, odporna na obrabo in tkana iz recikliranih materialov (uravnotežena mešanica 30 % predelanega organskega bombaža, 30 % predelane konoplje in 40 % recikliranega PET) za ustvarjanje našega značilnega sloga.

Mix It Up

Dvojni komplet zvočnikov Get Together Duo Bookshelf lahko priključite na naš brezžični gramofon Stir It Up za popolno postavitev domačega zvoka. Sprostite se, ko se vaše najljubše vinilke vrtijo in uživajte v ostrejšem in bolj gladkem zvoku iz odličnih  zvočnikov celotnega obsega Get Together.

Desni zvočnik – 20-urna življenjska doba baterije

Zvočnik Right Get Together Duo ima 20 ur delovanja baterije. To omogoča prenosljivost zvoka, ki ga lahko prenašate po hiši ali ga vzamete s seboj na vrt ali na pot.

Levi zvočnik – napaja se iz omrežja

Zvočnik Left Get Together Duo se napaja iz električnega omrežja.

Čisti zvok celotnega obsega

Preprosto in enostavno povezovanje naprav, ki podpirajo Bluetooth®, boste lahko predvajali svoje melodije, kadar koli in kjer koli jih boste potrebovali. Dva zvočnika polnega razpona (vsak vsebuje oceno nizkih tonov 2*15 W) zagotavljata močan izhod, ki bo napolnil vsak prostor, medtem ko visokotonci 2*5 W zagotavljajo, da so vse podrobnosti jasne in jasne.

Priročno polnjenje USB-C

Ta tehnologija vam omogoča uporabo katerega koli polnilnika USB-C ali dodatne opreme v tandemu z vašimi zvočniki Get Together.

Lastnosti:

  • Bluetooth® 5.0 z/ + BLE
  • Pravi brezžični zvočniki
  • En zvočnik, ki se napaja iz omrežja
  • En baterijski zvočnik – 20 ur
  • Povezljivost USB-C
  • REWIND™ tkanina + bambus
  • RCA vhod
  • AUX vhod
  • Embalaža, ki jo je mogoče reciklirati

 

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni) (10)