MikroTik hEX lite usmerjevalnik (RB750r2)

45 

MikroTik hEX lite usmerjevalnik (RB750r2)

Dobavljivo

Šifra: MITIK-0008-ELX Kategorija:

Opis

RouterBoard 750 r2 hEX Lite

Imate doma svoje podjetje? Potem ste eden izmed mnogih, ki so se odločili za ta zelo drzen korak. Velik del rasti vašega podjetja predstavlja stabilnost, zlasti ko gre za internetno povezavo. Poskrbite, da lahko med drugim preverite svoje spletno mesto, naročila in e-pošto, ne glede na to, kje ste doma. Odlična rešitev za to je RouterBoard 750 hEX Lite.

Pet portov

Ta kompaktni usmerjevalnik ima pet hitrih vrat LAN, ki vam omogočajo ustvarjanje zanesljivih omrežij, kadar koli je to potrebno. Pristanišča so pripravljena tudi, ko v nastavitev dodate več namiznih računalnikov ali drugih predstavnostnih naprav. Z drugimi besedami, RouterBoard 750 hEX Lite je razširljiv in tako raste kot vaše podjetje.

Plastično ohišje

Vsi bistveni deli usmerjevalnika so pritrjeni v belo plastično ohišje, zaradi česar je vaša enota SOHO videti zelo elegantna. Če je vaša domača pisarna odprta za obiskovalce ali stranke, ne bi imeli nič proti, če bi napravo imeli na vidnejšem pogledu. Zadeva dodaja tudi veliko zaščito pomembnim komponentam RouterBoard 750 hEX Lite, zlasti jedrnemu procesorju. Celoten paket poleg primera vključuje tudi napajalnik.

RouterOS4

Naprava deluje z licenco RouterOS L4. To pomeni, da lahko operacijski sistem enostavno nadgradite na različico 6.x. Prav tako ne izgubite licence, če se ne odločite za nadgradnjo. Poleg tega vam L4 omogoča do 15 dni odlične podpore za konfiguracijo po e-pošti. Naprava omogoča, da deluje kot brezžična dostopna točka ali most. Ponuja neomejeno podporo za predore EoIP in OVPN, pa tudi vmesnike VLAN in do 500 za PPPoE, PPTP in L2TP. Omogoča do 200 aktivnih uporabnikov žariščne točke, neomejene čakalne vrste, 50 aktivnih sej upravitelja uporabnikov in neomejeno število gostov KVM.

Specifications

Details
Product codeRB750r2
ArchitectureMIPSBE
CPUQCA9533
CPU core count1
CPU nominal frequency850 MHz
Dimensions113x89x28mm. Weight without packaging and cables: 129g
License level4
Operating SystemRouterOS
Size of RAM64 MB
Storage size16 MB
Storage typeFLASH
Tested ambient temperature-40°C to 70°C
Suggested price$39.95

Powering

Details
PoE inPassive PoE
PoE in input Voltage6-30 V
Number of DC inputs2 (DC jack, PoE-IN)
DC jack input Voltage6-30 V
Max power consumption2 W

Ethernet

Details
10/100 Ethernet ports5

Več na: uradni strani

Zaloga:  Po naročilu (2-3 dni) (1)
Stanje: Novo