JBL Quantum Stream Studio mikrofon, črn

150 

JBL Quantum Stream Studio mikrofon, črn

Dobavljivo

Šifra: JBLZV_QUANTUMSTRST-ELX Kategorija:

Opis

Trojni kondenzatorski mikrofoni za popolno pretakanje
Pretakajte ali posnemite enega, dva ali več glasov prek treh lahkih, hitro premikajočih se in občutljivih (-37 dB) 14 mm kardioidnih kondenzatorskih mikrofonov, vsi s širokim ravnim frekvenčnim razponom (50 ~ 16 kHz). Pri 192kHz/24-bitnem snemanju bodo vaši tokovi in ??posnetki zveneli studijsko in bodo zajeli vsako nianso tega, kar govorite.


Štirje izbirni vzorci zaznavanja glasu
En sam gumb na sprednji strani mikrofona hitro preklaplja med štirimi vzorci zaznavanja glasu: kardioidnim, ko snemate ali pretakate sami, dvosmernim, če intervjuvate nekoga na nasprotni strani mikrofona, stereo, če vi in ??vaš sovoditelj sedite na isti strani mikrofona ali pa snemate glasbilo in vsesmerni za vsak tok ali podcast, kjer se pogovarjata več kot dve osebi.


Kompresor dinamičnega razpona
Naj vas ne skrbi, da bi ves čas poskušali govoriti z enako glasnostjo: kompresor dinamičnega razpona preprečuje, da bi vaš glas prekinil, če postanete preglasni, ali pa vas okrepi, če govorite pretiho.Gumb za izklop zvoka z RGB indikatorjem

Čutite, da se vam pojavlja kašelj? Za kratek čas se dotaknite senzorja za dotik na vrhu mikrofona. Lučke RGB okoli rešetke se bodo zasvetile rdeče in vas opomnile, da vas občinstvo ne sliši.

RGB VU meter
Enostavno spremljajte svoje ravni glasnosti z merilnikom RGB VU v realnem času, ki obdaja kontrolni gumb. Prenizka? Poskusite povečati dobiček. Greš v rdeče? Vaši poslušalci morda slišijo izrezovanje in popačenje, zato se umirite.

Enostavno glasovno spremljanje
Spremljajte svoj glas neposredno iz slušalk z uporabo 3,5 mm povezave, nadzor glasnosti na samem mikrofonu in uporabo priložene programske opreme JBL QuantumENGINE za prilagoditev vašega EQ. Prav tako lahko preprosto nadzirate ravnovesje med zvokom računalnika in količino glasu, preusmerjenega na vaše slušalke med pretakanjem. Funkcija Avdio/Voice Monitor omogoča najboljše ravnovesje med zvokom vaše igre in nivojem vašega glasu.

Univerzalna rešitev za montažo
Uporabite priloženo stojalo, da držite mikrofon, ali če že imate v svoji nastavitvi ročico za roko ali C-sponko, se bo privila naravnost v katero koli.

Izdelan iz vrhunskega in robustnega materiala
Mikrofon JBL Quantum Stream Studio trdno stoji na mizi zahvaljujoč robustnemu stojalu iz zlitine iz cinka. Zaradi vrhunskih komponent, kot sta kovinsko ohišje in rešetka, je ta mikrofon primeren za vse profesionalne nastavitve pretakanja.

JBL QuantumENGINE združljivost
S priloženo programsko opremo JBL QuantumENGINE lahko hitro prilagodite EQ in ojačanje, da natančno prilagodite svoj zvok, izklopite in vklopite sami sebe, uporabite zmanjšanje hrupa, izvedete hiter preizkus mikrofona in celo prilagodite RBG osvetlitev mikrofona, vse na zaslonu vašega računalnika.


Tehnične podrobnosti:

 • Zahtevana moč/poraba: 5 V ? 500 mA
 • Frekvenčni odziv: 50 Hz – 16 kHz
 • Občutljivost: -37±3 dB (1 kHz@1 Pa, 0 dB = 1 v/Pa)
 • Najvišji SPL: 110 dB
 • Hitrost vzorčenja: 44,1 kHz / 48 kHz / 96 kHz / 192 kHz
 • Bitna hitrost: 16 / 24 bitov
 • Kapsule: 3 * 14 mm elektretni kondenzatorski mikrofoni
 • Polarni vzorci: kardioidni, vsesmerni, stereo, dvosmerni
 • Impedanca ojačevalnika slušalk: 16 ohmov / 32 ohmov
 • Izhodna moč slušalk (RMS): 42 mWrms na kanal (obremenitev = 32 ohmov)
 • Slušalke THD: <0,5 % (obremenitev = 32 ohmov)
 • Slušalke Frekvenčni odziv: 20 Hz – 20 kHz
 • Slušalke Razmerje med signalom in šumom: 92 dB s frekvenco vzorčenja 48 kHz, 93 dB s frekvenco vzorčenja 192 kHz (A-vrednoteno)
 • Teža mikrofona s stojalom: 582 g

Spletna stran proizvajalca

Zaloga:  Po naročilu (2-3 dni) (2)
Stanje: Novo