Samsung T5 Evo 4TB SSD Type-C USB 3.2 Gen1 V-NAND UASP

390 

Samsung T5 Evo 4TB SSD Type C USB 3.2 Gen1 V NAND UASP

Dobavljivo

Šifra: SAMSD-4000_05-ELX Kategorija:

Opis

Zunanji SSD s kapaciteto 4TB. Omogoča priklop z USB-C 3.2 Gen1 in omogoča hitrosti branja in pisanja do 460 MB/s. Odporen na padce z višine do 2m. Priložen USB-C v USB-C kabel.

VSESTRANSKOST NA DOSEGU ROKE
Prenosni SSD T5 Evo je primeren za uporabo pri delu, ustvarjanju, učenju in igranju. Kapaciteta 4TB poskrbi za dovolj prostora za shranjevanje vseh mogočih datotek – od slik, iger, video posnetkov in ostalih.

HITER PRENOS PODATKOV
Prenosni disk omogoča priklop z USB-C kablom. Omogoča hitrosti branja in pisanja do 460 MB/s za hitro prenašanje tudi večjih datotek. Brez težav deluje s prenosniki, stacionarnimi računalniki, Mac računalniki, Android tablicami in tudi z igralnimi konzolami.

ERGONOMSKA ZASNOVA
SSD je oblikovan s kovinskih ohišjem z gumijasto prevleko, ki ne drsi. Odporen je tudi na padce z višine 2 metrov. Na vrhu ima priročno kovinsko držalo, ki se lahko uporabo za priprenjanje ali lažje rokovanje z napravo.

TERMALNA ZAŠČITA
Disk uporablja “Dynamic Thermal Guard” tehnologijo za preprečevanje pregrevanja med uporabo. Med prenašanjem in uporabo datotek se tako disk ne pregreva in poskrbi za učinkovito delovanje.

Specifikacije
    Kapaciteta: 4TB
    Hitrost sekvenčnega branja: 460 MB/s
    Hitrost sekvenčnega pisanja: 460 MB/s
    USB 3.2 Gen1 (5Gbps)
    Podpira UASP
    Dimenzije: 40 x 95 x 17 mm
    Masa: 102 g

V paketu
    Samsung T5 Evo prenosni SSD
    USB-C v USB-C kabel

Zaloga:  Po naročilu (2-3 dni) (2)
Stanje: Novo