Trdi disk 1TB SATA 3 GOLD, 6Gbs, 7200rpm, 128MB

115 

Trdi disk 1TB SATA 3 GOLD, 6Gbs, 7200rpm, 128MB

Dobavljivo

Šifra: WDCHD-WD1005FBYZ-ELX Kategorija:

Opis

aši podatki so zlato

Prilagodite mešanico prostora za shranjevanje v svojem podjetju, da bo ustrezala vašim specifičnim potrebam s celotnim portfeljem HDD diskov WD Gold v poslovnem razredu s kapaciteto od 1 TB do 24 TB1 s tehnologijo OptiNAND™ v 20 TB, 22 TB in 24 TB. Te zelo zanesljive rešitve za zahtevna okolja za shranjevanje zagotavljajo do 2,5 milijona ur MTBF3, tehnologijo za zaščito pred tresljaji in nizko porabo energije zahvaljujoč tehnologiji HelioSeal (za 12 TB in več). Trdi diski WD Gold SATA, posebej zasnovani za uporabo v podatkovnih centrih in sistemih za shranjevanje v podjetniškem razredu, zagotavljajo zmogljivost svetovnega razreda, ki jo pričakujete od trdih diskov Western Digital.

Več prilagodljivosti, več svobode
WD Gold vam omogoča, da svojo shrambo zgradite po svoje s celotnim portfeljem trdih diskov SATA od 1 TB do 24 TB1, zasnovanih za velike delovne obremenitve aplikacij in zasnovanih za obvladovanje delovnih obremenitev do 550 TB2 na leto.

Izboljšana zanesljivost
Z do 2,5 milijona ur MTBF3 trdi diski WD Gold zagotavljajo izboljšano stopnjo zanesljivosti in vzdržljivosti.

Zaščita pred vibracijami
Pogoni WD Gold imajo sofisticirano nadzorno elektroniko, ki pomaga popraviti linearne in rotacijske vibracije v realnem času z uporabo izboljšane tehnologije zaščite pred vibracijami za izboljšano delovanje v okoljih z visokimi vibracijami.

Dobro se igra z drugimi
Trdi diski WD Gold, ki so posebej zasnovani za uporabo v sistemih za shranjevanje in podatkovnih centrih poslovnega razreda, so široko združljivi z glavnimi operacijskimi sistemi podjetij.

Povečajte svoje podjetje
Pogoni WD Gold so na voljo v kapacitetah do 24 TB z uporabo funkcije za omogočanje zmogljivosti tehnologije OptiNAND.

Pomaga zaščititi vaše podatke
Inovativna funkcija ArmorCache (samo 22TB in 24TB) zagotavlja zaščito vaših podatkov ob izpadu električne energije v podjetju v načinu z omogočenim predpomnilnikom pisanja (WCE), hkrati pa povečuje zmogljivost v načinu onemogočenega predpomnilnika pisanja (WCD).

Velikost: 3,5″
Vmesnik: SATA
Hitrost prenosa: 6Gb/s (Max)
Kapaciteta: 1TB
Hitrost vrtenja: 7200
Predpomnilnik (Cache): 128MB

Zaloga:  Po naročilu (2-3 dni) (5)
Stanje: Novo