Solidigm P41 Plus 2TB NVMe PCIe Gen 4.0 SSD

125 

Solidigm P41 Plus 2TB NVMe PCIe Gen 4.0 SSD

Dobavljivo

Šifra: SOLSD-2000_01-ELX Kategorija:

Opis

Zanesljiv, energijsko učinkovit in po konkurenčni ceni P41 Plus zagotavlja izjemno shranjevanje podatkov preko PCIe Generation 4, optimizirano za resnične delovne obremenitve.
Z impresivnim ravnovesjem med ceno in zmogljivostjo – z odlično zanesljivostjo in energijsko učinkovitostjo – P41 Plus zagotavlja izjemen prostor za shranjevanje PCIe Generation 4, ki je prilagojen za dejanske delovne obremenitve.
Solidigm je bil predstavljen, ko je SK Hynix kupil Intelov NAND in poslovanje s polprevodniškimi pomnilniki (SSD).

Solidigm Synergy™ programska oprema
Solidigm Synergy je zbirka brezplačne programske opreme za osebne računalnike z operacijskim sistemom Microsoft Windows, ki odklene inovativne funkcije na SSD-jih Solidigm tako, da zapolni vrzel med pomnilniško napravo in preostalim sistemom – kar omogoča bolj optimizirano uporabniško izkušnjo, kot jo lahko zagotovi samo strojna oprema.
Obstajata dve komponenti Solidigm Synergy, obe neobvezni, a zelo priporočljivi:
– gonilnik Solidigm Storage Driver samodejno in nevidno poveča zmogljivost z izboljšavami “pod pokrovom” povezave med SSD in gostiteljskim sistemom.
– Solidigm Storage Tool ponuja sodoben uporabniški vmesnik za poročanje o stanju pogona in informacijah ter možnost ročnega sprožitve uporabnih funkcij, kot sta diagnostično skeniranje in varno brisanje.

Serija: P41 Plus
Vmesnik: PCIe 4.0 x4 z NVMe 1.3
Tip diska: SSD, M.2
Velikost: M.2 2280
Kapaciteta: 2TB
Hitrost branja: do 4125 MB/s
Hitrost zapisovanja: do 3325 MB/s
MTBF: 1.600.000 ur
Vzdržljivost: min. 800TB
Garancija: 5 let
Ostalo: QLC NAND, teža 7g

Zaloga:  Po naročilu (2-3 dni) (10)
Stanje: Novo