Ohišje Sharkoon LIT 200 MidiATX – črna RGB

106 

Ohišje Sharkoon LIT 200 MidiATX črna RGB

Dobavljivo

Šifra: LIT-200-RN Kategorija:

Opis

RGB LIT 200 je ATX midi stolp, ki ne ponuja le učinkovite razsvetljave, ampak tudi usmerja RGB v izrazne načine: v in okoli elegantno okna gledanja, naslovljive ventilator pritrjen na zadnji in naslovljive LED trak zagotovili osvetlitev atmosfere strojne opreme, ki je spredaj dopolnjen z LED trakom. Ti se srečajo z odsevnim vzorcem nazobčanih valov, vtisnjenim na sprednjo ploščo iz kaljenega stekla, za ekspresivno pritegnitev oči, ki presega zgolj RGB. S skupno šestimi možnostmi vgradnje za ventilatorje, dovolj prostora za radiatorje, visoko zmogljivo strojno opremo in do šestimi SSD diski, ohišje ponuja ne le slog, ampak tudi veliko vsebine.

Odsevna sprednja plošča iz kaljenega stekla. Na sprednji plošči RGB LIT 200 je veliko okno iz kaljenega stekla, natisnjeno z odsevnim vzorcem v obliki valovanja. V povezavi z LED trakom znotraj sprednje plošče se individualna osvetlitev porazdeli po vzorcu in celotni sprednji plošči ter poskrbi za učinkovit, živahen videz, ki ni le RGB, ampak predvsem izrazit.

Vroča optika, hladne komponente. Za vpadljivo sprednjo ploščo je nameščen 120 mm ventilator, ki zagotavlja prezračevanje skozi stranske prezračevalne reže. Še en 120 mm ventilator zadaj dopolnjuje pretok zraka. Ker je zadnji ventilator vedno dobro viden, je bil opremljen z naslovno RGB osvetlitvijo, ki atmosfersko dopolnjuje tako stransko osvetlitev kot osvetlitev na sprednji strani. Če želite iz svojega RGB LIT izkoristiti več, lahko namestite do štiri dodatne ventilatorje, od tega dva spredaj in še dva na vrhu ohišja. Alternativno je možno tudi vodno hlajenje, za kar je za radiator vključno z ventilatorjem že predvidenih 6,4 centimetra spredaj in 5,5 centimetra v zgornjem delu ohišja.

Učinkovita osvetlitev strojne opreme. Tudi če je RGB LIT optično ekscentričen, še vedno štejejo notranje vrednosti. In prav te se lahko še posebej dobro predstavijo s stransko ploščo iz kaljenega stekla. Za še večjo eleganco smo stransko ploščo zasnovali tudi tako, da je pritrjena na zadnji del ohišja z narebri, ki jih je mogoče enostavno odviti, tako da je komaj vidna. Da lahko strojna osvetlitev komponent sledi sprednji strani, je pod stranskim oknom iz kaljenega stekla pritrjen naslovni LED trak, ki zagotavlja dodatne učinke in osvetlitev celotne površine ohišja.

Kombinacija sloga in vsebine. Poleg osupljivega videza RGB LIT ponuja dobro premišljeno funkcionalnost s številnimi prehodi kablov, praktičnim napajalnim tunelom in filtri za prah za vsakim dovodom zraka ter dovolj prostora za strojno opremo. Grafične kartice z dolžino do 35 centimetrov imajo prostor, prav tako hladilniki CPU z višino do 15,7 centimetra in napajalne enote z največjo dolžino 21,5 centimetra.

Veliko prostora za zbiranje podatkov. Če imate veliko podatkov, vam z RGB LIT ni treba sklepati kompromisov. Ohišje sprejme do šest SSD diskov, ki jih zlahka skrijete v napajalni tunel ali za pladnjem matične plošče. Kletka trdega diska v napajalnem tunelu lahko sprejme dva dodatna diska SSD ali dva 3,5-palčna trda diska. Če morate shraniti veliko kablov za vašo napajalno enoto, lahko preprosto odstranite kletko.

Ključne funkcije
Splošno
Faktor oblike Midi stolp
Vrsta PC
Barva izdelka Črna
Nameščeni ventilatorji (spredaj) 1x 120 mm
Premer podprtih sprednjih ventilatorjev 120 mm
Nameščeni zadnji ventilatorji 1x 120 mm
Podprte velikosti trdega diska 2,5, 3,5 palca
Širina 206 mm
Globina 436 mm
Višina 481 mm
Dolge podrobnosti
Oblikovanje
Faktor oblike Midi stolp
Vrsta PC
Barva izdelka Črna
Podprti faktorji oblike matične plošče ATX, mikro ATX, Mini-ITX
Število 3,5-palčnih razširitvenih ležišč 2
Število 2,5-palčnih razširitvenih ležišč 6
Število razširitvenih rež 7
Stransko okno Da
Osvetlitev Da
Barve osvetlitve Modra, zelena, rdeča
Lokacija osvetlitve Ventilatorji v ohišju, spredaj
Plošče iz kaljenega stekla Da
Izboljšano upravljanje kablov Da
Gumb za ponastavitev Da
Gumb za vklop Da
Največja višina hladilnika CPU 15,7 cm
Največja dolžina grafične kartice 35 cm
Največja dolžina napajalnika 21,5 cm
Moč
Priložen napajalnik Ne
Vrata in vmesniki
Število vrat USB 2.0 1
Število vrat USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A 2
Avdio priključki Da
Avdio izhod Da
Medij za shranjevanje
Podprte velikosti trdega diska 2,5, 3,5 palca
Hlajenje
Nameščeni ventilatorji (spredaj) 1x 120 mm
Število podprtih sprednjih ventilatorjev (največ) 2
Premer podprtih sprednjih ventilatorjev 120 mm
Nameščeni zadnji ventilatorji 1x 120 mm
Število podprtih zadnjih ventilatorjev (največ) 1
Podprt premer zadnjega ventilatorja 120 mm
Število najboljših podprtih oboževalcev (največ) 2
Podprti premeri ventilatorja (zgoraj) 120,140 mm
Zmogljivost tekočinskega hlajenja Da
Teža in mere
Širina 206 mm
Globina 436 mm
Višina 481 mm
Teža 6,7 kg
Druge funkcije
Priročnik z navodili Da

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
24 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.