Ohišje Kolink INSPIRE K2 MidiATX – črna ARGB

61 

Ohišje Kolink INSPIRE K2 MidiATX črna ARGB

Dobavljivo

Šifra: 005099-RN Kategorija:

Opis

Kolink je Inspire K2 ARGB dal nekaj, kar mu pomaga izstopati iz množice: sprednji del je opremljen z osupljivim dizajnom in trakom ARGB-LED, ki ga je mogoče upravljati prek V/I plošče. Prednja stran skupaj spominja na tiskano vezje ali prizor iz katerega od filmov Tron. Skoraj nevidne vdolbine služijo tudi za pretok svežega zraka v ohišje. Zatemnjena stranska plošča iz kaljenega stekla ponuja uporabnikom pogled na notranjost, zlasti na matično ploščo Micro-ATX. Seveda to ohišje Micro-ATX podpira zmogljivo strojno opremo in veliko pogonov, ki skupaj naredijo izjemen igralni sistem. Zaradi tega je Kolink Inspire K2 ARGB eden izmed idealnih etuijev za igralce, ki iščejo nekaj z veliko vrednostjo in imajo oko za nenavaden dizajn.

Tip ohišja: Gaming mini tower
Plošče: mini ITX / Micro ATX
Barva: črna
Napajalnik: brez
Prostor za pogone: 3.5/2.5″ x2 (interni) ; 2.5″ x1 (interni)
Sprednji priključki 1x USB 2.0 / 1x USB 3.0 & HD Audio In/Out ; RGB control
Ventilator:
Spredaj: 1x 120mm silent fan (opcijsko)
Zadaj: 1x 92mm silent fan (opcijsko)
Radiator:
Spredaj: 1x 120mm (opcijsko)
Material: Kovina, plastika, in kaljeno steklo
Dimenzije: 188 x 393 x 382 mm
Dodatno: RGB osvetlitev, prozorna stranica, podpira montažo grafične kartice (do dolžine kartice 320mm), podpira montažo CPU hladilnika do višine 150mm, RGB controller

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
24 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.