Grafična kartica nVidia RTX3050 MSI Ventus 2X XS OC – 8GB GDDR6 | 1xDisplayport 1.4a 1xDVI 1xHDMI 2.1a (RTX 3050 VENTUS 2X XS 8G OC)

326 

Grafična kartica nVidia RTX3050 MSI Ventus 2X XS OC 8GB GDDR6 | 1xDisplayport 1.4a 1xDVI 1 …

Dobavljivo

Šifra: MSI-RTX3050Ventus-RN Kategorija:

Opis

Procesor
CUDA
VODIČ (tudi Izračun Unified Naprave Arhitektura) je NVIDIA je razvita in proizvedena za njih grafični procesorji (Gpe), ki se izvajajo Vzporedno Computing Platform in programsko strukturo. VODIČ program razvijalci neposreden dostop do navideznega izdelave navodil in spomin na vzporedno računskih elementov v VODIČ in Gpu.
VODIČ jedra
2560
Grafični procesor družine
Na kategorije, v katere spada grafični procesor (GPU), na primer Južni Otoki družine Radeon procesorji (izdelan po AMD), GeForce 600 (izdelan po NVIDIA).
NVIDIA
GPU
Ti so znani tudi kot grafično procesno enoto (GPU) je dobro znan elektronsko vezje zasnovan za upravljanje pomnilnika in hitro spremeniti, pospešiti ustvarjanje slike na zaslonu. Odgovore so v uporabi v integrirani delo sisteme, mobilne telefone, Računalnike in igralne konzole. Sodobne Gpe so zelo učinkoviti pri manipuliranja z računalniško grafiko.
GeForce RTX 3050
Frekvenca procesorja
Hitrost procesorja. Ura je stopnja, ki jih določi proizvajalec, pogosto v GHz ( 1 GHz = 1000 MHz). Ura tečaja je temeljna Stopnja v ciklov na sekundo (merjen v Hz), pri kateri Računalnik opravlja svoje najbolj osnovne operacije, kot so, na primer, Dodatek 2 številki. Obstaja več dejavnikov, kot so notranji pomnilnik zmogljivosti, vpliv reakcijskega časa na računalniku.
1807 MHz
Največja Ločljivost
Maksimalno število točk, ki jih lahko prikaže slika. To je običajno pomeni določeno kot širina × višina: na primer, “1024 × 768”, širina je 1024 pikslov in višina 768 slikovnih pik.
7680 x 4320 pik
Vzporedno Obdelavo Tehnologije Za Podporo
Vzporedno obdelavo tehnologija je sočasna uporaba več kot eno jedro procesorja (CPU ali če želite uporabiti program ali več računalniških niti. Idealno bi bilo, vzporedna obdelava naredi programi teči hitreje, ker je tam več motorji (Cpe ali livarska Jedra) jo izvaja. V praksi je pogosto težko razdeliti program tako, da ločeno Cpe ali livarska jedra lahko izvajajo različne dele brez poseganja s seboj. Večini računalnikov imate samo en CPU, vendar nekateri modeli imajo več, in multi-core procesor čipi postajajo norm. Tam so tudi računalniki z na tisoče Cpe.
Ne podpira
Največ Prikaže na video kartice
3
Pomnilnik
Ločeno Grafiko Adapter Za Memory
8 GB
Grafična kartica vrsta spomina
Tip pomnilnika, ki ga uporablja za grafično kartico. Pogosto kombinacija namenskega pomnilnika (Video pomnilnika (RAM) ali VRAM) in dinamični pomnilnik. UMA stoji za Unified Memory Architecture, in je Računalnik pomnilniško arhitekturo, ki omogoča Grafično procesno Enoto delež sistemskega pomnilnika. . Druge okrajšave: RAM = Random Access Memory, SDRAM = Sinhroni dinamični RAM, DDR = double data rate/double data rate.
GDDR6
Širina pomnilnika vmesnik
Strojne in Programske opreme, ki povezuje glavno pomnilnika na pomnilniški krmilnik v računalniške sisteme. Prvotno, za Splošne namene, avtobusi kot VMEbus in S 100 Avtobusu je bilo uporablja, ampak za zmanjšanje latence, so zasnovani, sodobno pomnilnik avtobusi, tako da so neposredno povezane s DRAM Čipov. Ti so bili oblikovani s Čip-Standardni objekti, kot so JEDEC.
128 Bit
Hitrost prenosa podatkov
Stopnja, s podatki pri največji zmogljivosti se lahko prenašajo se izrazi v enotah na sekundo, se lahko razlikuje, odvisno od konfiguracije omrežja
14 Gbit/s
Priključkov in vmesnikov.
Vmesnik
PCI Express x8 4.0
Število HDMI pristanišča
Število Vtičnic (Vrata) za HDMI Povezave. HDMI (High-Definition Multimedia Interface) je kompakten Avdio/Video vmesnik za prenos nestisnjene video podatkov in stisnjene ali nestisnjene digitalni avdio podatkov iz HDMI-združljiva naprava (“vir naprava”) združljiv računalnik, monitor, video projektor, digitalni televizor ali digitalni audio. HDMI je digitalni zamenjava za obstoječi analogni video standardi.
1
HDMI Verzija
2.1
Število DisplayPort Vrata
Število prikaz vrata. A DisplayPort je eden od Video Electronics Standards Association (VESA) je razvil digitalni zaslonski vmesnik. Vmesnik se uporablja predvsem za video vir povezovanje naprave z zaslonom na primer računalniški monitor. Poleg tega se lahko uporablja tudi za prenos Audio, USB, in druge vrste podatkov.
3
DisplayPort-Različica
1.4
Storitve
TV Sprejemnik vgrajena
Naprava ima vgrajen TV-Sprejemnik.
DirectX Verzija
DirectX je zbirka Programskih Vmesnikov (Api) za enostavno rokovanje naloge, povezane z igro programov na operacijski sistem Microsoft Windows.
12 Ultimate
Storitve
Shader Model Različica
A Shader je program, ki se uporablja v 3D računalniške grafike za določitev končne površinskih lastnosti predmeta ali slike. To lahko vključuje poljubno kompleksne opisi svetlobe absorpcijo in difuzijo, Texture Mapping, odboj in lom, senčenjem, površina premik in Post-Obdelava učinkov. Uporablja se tudi, da si oglejte Video grafične Strojne opreme enote, ki delujejo v te programe.
OpenGL-Različica
OpenGL (Open Graphics Library) je specifikacija opredeljuje Cross-language Cross-platform API za Pisanje programov, ki proizvajajo 3D računalniške grafike ( in 2D računalniška grafika). Vmesnik je sestavljen iz več kot 250 različnih klici funkcij, ki omogočajo prikaz kompleksne tridimenzionalne prizori iz enostavnih Gradnikov.
4.6
HDCP
(HDCP Digitalna Zaščita Vsebin) z visoko pasovno širino, ki je Oblika digitalne zaščite pred kopiranjem, da se prepreči Kopiranje digitalnih Avdio in video vsebine ob vzpostavitvi povezave.
Dual-Link DVI
Dual-link DVI vmesnika pošilja podatke prek obeh DVI povezave na zaslonu, in to je, kako je višje ločljivosti so dosegli. Z dual-link DVI, ločljivost 2048 x 1536 je mogoče.
NVIDIA G-SYNC
Design
Hlajenje
Metoda, s katero napravo ali zraka okoli enota, ki je ohlajen.
Aktivna
Število Ventilatorjev
Količina ventilatorji (aparati z vrtenjem lopatic, ki ustvarja tok zraka za hlajenje ali prezračevanje).
2 ventilatorji
Barva izdelka
Barva npr. rdeča, modra, zelena, črna, bela.
Črna
Energija
Min. Sistem napajanja
Najnižjo moč, ki je potrebna.
500 W
Poraba Energije (Standardni Postopek)
Količina energije, porabljene za ta model, v vatih. Razdalja od porabo energije, ko je izklopljen, v Pripravljenosti / mirovanja, običajno uporabo, maksimalno uporabo.
115 W
Dodatne Napajalne Povezave
1x 6-pin
Teža in dimenzije
Teža
Teža izdelka brez embalaža (neto mase). Če je mogoče, neto teža pa je dana tudi Standardni pribor in material. Prosimo, upoštevajte, da proizvajalci včasih komercialni razlago teža izdelka brez masa pribor in / ali blaga.
205 g
Globina
Oddaljenost od spredaj, zadaj rob predmeta.
45 mm
Višina
Višina izdelka
112 mm
Širina
Stopnjo ali obseg predmeta iz ene strani roba do drugih.
570 mm
Pakiranje podatkov
Package teža
Teža pakiran izdelek.
774 g

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
24 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.