THRUSTMASTER T300RS SERVO BASE EMEA PS3/PS4/PS5/PC

285 

THRUSTMASTER T300RS SERVO BASE EMEA PS3/PS4/PS5/PC

Dobavljivo

Šifra: 3362934001346-CLBY-GMING Kategorija: Oznaka:

Opis

THRUSTMASTER T300RS SERVO BASE je osnova volana, ki je združljiva s široko paleto zunanjih naprav Thrustmaster, tako da lahko prilagodite svojo dirkalno nastavitev za uživanje v dirkalnih igrah in simulatorjih. Odlikuje jo podlaga za povratne informacije o sili 1080 ° z brezkrtačnim motorjem za gladke, brezhibne in realistične povratne informacije. Poleg tega ima še H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology), ki uporablja brezkontaktni magnetni senzor za natančnost, ki se tudi po daljši uporabi ne bo zmanjšala. Servo osnova T300 Racing Wheel Servo Base je združljiva z osebnimi računalniki z operacijskim sistemom Windows in igralnimi konzolama PlayStation 3, PlayStation 4 in PlayStation 5. Upoštevajte, da je ta izdelek le osnova in za delovanje potrebujejo dodatne komponente.

Značilnosti:

  • H.E.A.R.T (tehnologija HallEffect AccuRate)
  • Samodejno prepoznano na PS3, PS4 in PS5
  • Izbirno stikalo PS4 / PS3 vam zagotavlja optimalno združljivost v obeh sistemih. Združljiv je tudi z meniji konzole in uradnimi gumbi na snemljivih kolesih Thrustmaster.
  • Thrustmasterjev sistem za hitro sprostitev vam omogoča hitro in enostavno menjavo dirkalnih volanov, tako da lahko uporabite tisti volan, kar vam najbolj ustreza.
  • S kovinskim centralnim pritrdilnim sistemom in vgrajenimi vijačnimi navoji je T300 mogoče namestiti na mize, police in celo kokpite.
  • Združljiv na PS3, PS4, PS5 in PC s snemljivimi volani Thrustmaster, vključno s TM Leather 28 GT Wheel Add-On, Ferrari F1 Wheel Add-On, Ferrari GTE Wheel Add-On in drugimi
  • Združljiv na PS3, PS4, PS5 in PC s kompleti pedal Thrustmaster s tremi pedali: T3PA in T3PA-PRO – dodatek za pedale Thrustmaster 3

Stanje: Novo
Zaloga: Po naročilu (2-3 dni) (4)