Spominska kartica SDHC-Micro 64GB Sandisk Extreme 170MB/s/80MB/s U3 V30 UHS-I +adapter (SDSQXAH-064G-GN6MA)

14 

Spominska kartica SDHC Micro 64GB Sandisk Extreme 170MB / s / 80MB / s U3 V30 UHS I + …

Dobavljivo

Šifra: 193409-RN Kategorija:

Opis

Dovolj hitro, da sledi dogajanju

Pomnilniška kartica SanDisk Extreme microSDXC vam omogoča prihranek časa pri prenosu medijev s hitrostjo branja do 190 MB/s9, ki jo poganja tehnologija SanDisk QuickFlow Technology10 (64 GB – 1 TB). Povežite se s SanDisk Professional PRO-READER SD in microSD, da dosežete največje hitrosti (naprodaj posebej). S hitrostjo zapisovanja do 130 MB/s9 je idealen za vaš pametni telefon Android, akcijske kamere ali drone. Ta visoko zmogljiva kartica microSD omogoča snemanje videa 4K UHD, videa Full HD2 in fotografij visoke ločljivosti. Poleg tega ima oceno A2, tako da lahko zagotovite hitro delovanje aplikacij za izjemno izkušnjo pametnega telefona

Prihranite čas pri prenosu vsebine
S tehnologijo SanDisk QuickFlow Technology10 (64GB – 1TB) ta kartica optimizira delovanje za časovno varčne prenose medijev s hitrimi hitrostmi branja do 170MB/s. Združite s SanDisk Professional PRO-READER SD in microSD, da dosežete največje hitrosti (v prodaji).

Hitrost zapisovanja do 130MB/s
Posnemite hitre fotografije ali posnemite 4K UHD video2 s hitrostjo zapisovanja do 130 MB/s.9 Kartica SanDisk Extreme microSDXC UHS-I vam omogoča več in hitrejše snemanje.

Odlično za zajemanje videa 4K UHD2
Idealno za snemanje dogodivščin na prostem, izletov ob koncu tedna ali športnih dogodkov brez preskakovanja sličic. Kartica SanDisk Extreme microSD UHS-I vam z do 1 TB1 omogoča zajemanje neprekinjenega videa 4K UHD in Full HD z ocenama UHS Speed Class 3 (U3) in Video Speed Class 30 (V30).5

Hitrejše nalaganje aplikacij z A2
Zagotovite si hitrejše delovanje aplikacij za izjemno izkušnjo pametnega telefona zahvaljujoč specifikaciji A27 kartice SanDisk Extreme microSD.

Vzdržljiva zasnova za uporabo v ekstremnih okoljih
Kartice SanDisk Extreme microSDHC in microSDXC UHS-I so odporne na udarce, temperature, vodo in rentgenske žarke,4 tako da lahko uživate v svojih dogodivščinah, ne da bi vas skrbelo za vzdržljivost vaše pomnilniške kartice.

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
60 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.