Slušalke brezžične Sony naglavne BT WH1000XM5L modre ANC (WH1000XM5L.CE7)

422 

Slušalke brezžične Sony naglavne BT WH1000XM5L modre ANC (WH1000XM5 …

Dobavljivo

Šifra: WH1000XM5L-RN Kategorija:

Opis

Najboljša funkcija odpravljanja šumov v panogi

Najboljša funkcija odpravljanja šumov v panogi

Naše brezžične slušalke WH-1000XM5 z odpravljanjem šumov z več mikrofoni zadržijo več visoko- in srednjefrekvenčnih šumov kod kdaj koli prej – od zvoka letal do glasov ljudi. S funkcijo Auto NC Optimizer pa je odpravljanje šumov samodejno optimizirano glede na pogoje uporabe in okolje.

Tehnologija zaznavanja šumov z več senzorji 

Tehnologija zaznavanja šumov z več senzorji 

S štirimi mikrofoni na vsaki čašici je to naš največji korak naprej na področju odpravljanja šuma. Zvok iz okolice je zajet še natančneje, kar občutno zmanjša visokofrekvenčni šum. S funkcijo Auto NC Optimizer je učinkovitost odpravljanja šuma vedno samodejno optimizira glede na pogoje uporabe in dejavnike zunanjega okolja, kot je atmosferski tlak.

Vrhunsko odpravljanje šumov

Vrhunsko odpravljanje šumov

Integrirani procesor V1, posebej razvit pri Sonyju, izkorišča vse zmogljivosti našega procesorja za odpravljanje šumov HD QN1. Ta kombinacija tehnologije nadzoruje osem mikrofonov in zagotavlja kakovost odpravljanja šumov brez primere.

Posebej zasnovana 30-milimetrska pogonska enota

Posebej zasnovana 30-milimetrska pogonska enota

Posebej zasnovana 30-milimetrska pogonska enota z mehkim robom izboljša odpravljanje šumov, da boste lahko uživali v zvoku brez hrupa iz okolice. Kupola iz kompozitnega materiala iz ogljikovih vlaken je lahka in toga, izboljšana pa je tudi razločnost zvoka, zlasti v visokem frekvenčnem razponu.

Vrhunski zvok, zasnovan do popolnosti

Vrhunski zvok, zasnovan do popolnosti

Posebej zasnovana 30-milimetrska pogonska enota z lahko in togo kupolo iz kompozitnega materiala iz ogljikovih vlaken izboljša visokofrekvenčno občutljivost za bolj naravno kakovost zvoka. Sonyjeve tehnologije vključujejo spojke brez svinca, ki vsebuje zlato za odlično prevodnost, kondenzator za vrhunski zvok za enakomerno porazdelitev moči in optimizirano vezje za izboljšano razmerje med signalom in šumom.

Uživajte v tehnologiji High-Resolution Audio s kabli in brez njih 

Uživajte v tehnologiji High-Resolution Audio s kabli in brez njih 

Slušalke WH-1000XM5 z našo tehnologijo LDAC, ki je postala standard v panogi, podpirajo tehnologijo High-Resolution Audio in High-Resolution Audio Wireless. Tehnologija LDAC prenaša približno trikrat več podatkov kot običajni zvok Bluetooth za izjemen zvok visoke ločljivosti.

Sprotna restavracija vseh stisnjenih datotek 

Sprotna restavracija vseh stisnjenih datotek 

DSEE Extreme s tehnologijo Edge-AI (umetna inteligenca) zviša ločljivost digitalne stisnjene glasbe. Dinamično prepozna inštrumente, glasbene zvrsti in posamezne elemente vsake skladbe ter tako obnovi kakovost zvoka, izgubljeno zaradi stiskanja.

Najboljša kakovost klicev v panogi

Najboljša kakovost klicev v panogi

Naša tehnologija natančnega snemanja glasu uporablja štiri mikrofone z oblikovanjem snopov in algoritem za zmanjševanje šumov, ki temelji na umetni inteligenci. Na ta način natančno izolira vaš glas. Na novo razvita struktura za zmanjšanje šumov vetra zmanjšuje šum vetra med klici. Tako boste razločno slišali in bili slišani, kjer koli boste.

Več mikrofonov, osredotočenih na vaš glas

Več mikrofonov, osredotočenih na vaš glas

Te slušalke so opremljene s štirimi mikrofoni z oblikovanjem snopa in so umerjene tako, da zaznavajo samo vaš glas. Zaradi izboljšanega razmerja signalom in šumom ujamejo vsako besedo, tudi če je v okolici veliko šuma.

Izjemno jasni klici brez šumov

S tehnologijo natančnega zaznavanja zvoka z napredno obdelavo zvočnega signala lahko oseba na drugi strani telefonske linije jasno sliši vaš glas, tudi če ste v hrupnem okolju. Naš algoritem za zmanjševanje šumov je bil razvit s strojnim učenjem z UI ter več kot 500 milijoni vzorcev glasov za zmanjševanje okoliškega šuma in jasnega zajemanja glasu v različnih okoljih. [1 = s šumom, 2 = brez šuma].

Zasnova brez šuma za udobno celodnevno uporabo

Zasnova brez šuma za udobno celodnevno uporabo

Lahke so čudovito obdelane z novo razvitim »mehkim usnjem«. Ta material ponuja udobno prileganje in manjši pritisk na ušesa, hkrati pa ne prepušča zunanjih zvokov. Zaradi naše zasnove brez šumov z brezstopenjskim drsnikom, enostavnim zlaganjem in obešanjem boste slušalke WH-1000XM5 nosili z užitkom.

Adaptive Sound Control se samodejno prilagodi temu, kar počnete

Adaptive Sound Control se samodejno prilagodi temu, kar počnete

Prilagodljiv kontrolnik za zvok je pametna funkcija, ki zazna, kje ste in kaj počnete, nato pa prilagodi nastavitve okoljskega zvoka ter poskrbi za popolno doživetje ob poslušanju. Ko je aktivirana, se prilagodljiv kontrolnik za zvok nauči prepoznavati lokacije, ki jih pogosto obiskujete, kot je vaše delovno mesto ali najljubša kavarna, in prilagodi zvok okoliščinam.

Priročne s funkcijo "Spregovori in klepetaj"

Priročne s funkcijo "Spregovori in klepetaj"

Ko začnete pogovor, funkcija Speak-to-Chat samodejno ustavi glasbo in vključi zvok iz okolice. To je priročno, če želite obdržati slušalke na ušesih ali pa se pogovarjati prostoročno. Ta pametna funkcija z mikrofoni, vgrajenimi v slušalke, in napredno obdelavo zvočnega signala prepozna vaš glas in se nanj odzove. Ko nehate klepetati, se glasba začne samodejno znova predvajati.

Takojšnji premor. Takojšnje predvajanje. 

Takojšnji premor. Takojšnje predvajanje. 

Ko slušalke snamete, se glasba preneha predvajati – kapacitivni senzor prepozna, kdaj jih nosite. Pomaga tudi izboljšati natančnost zaznavanja. Ko si slušalke znova nadenete, se predvajanje glasbe samodejno nadaljuje.

Hiter dostop do najljubše glasbe

S hitrim dostopom lahko te slušalke nastavite tako, da z dvema ali tremi tapi nadaljujejo predvajanje glasbe Spotify – pametnega telefona se vam ni treba dotakniti.

Upravljajte z glasom

Upravljajte z glasom

Če želite aktivirati želenega glasovnega pomočnika, recite "Hey Google" ali "Alexa". Poslušajte glasbo, povežite se s prijatelji, prejmite obvestila, nastavite opomnike in še več. Z glasom lahko upravljate tudi funkcije slušalk, kot je odpravljanje šumov, poslušanje e-pošte v Microsoft Outlooku in pridruževanje srečanjem v aplikaciji Microsoft Teams s storitvijo Google Assistant ali Siri.

Poslušajte na varen način z aplikacijo Sony | Headphones Connect

Poslušajte na varen način z aplikacijo Sony | Headphones Connect

Preverite, ali glasbo poslušate na varen način, tako, da podatke o zvočnem tlaku, ki jih zabeležijo vaše slušalke, primerjate s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije (WHO). Prejmite obvestila prek operacijskega sistema, ko je glasnost previsoka.

Večtočkovna povezava 

Večtočkovna povezava 

Za popolno priročnost lahko te slušalke Bluetooth hkrati povežete z dvema napravama Bluetooth. Ko prispe klic, slušalke vedo, katera naprava zvoni in samodejno vzpostavijo povezavo z ustrezno napravo. S preprostim dotikom gumba lahko slušalke hitro in preprosto preklapljate med obema napravama.

Poiščite svoje slušalke s funkcijo hitre seznanitve

Poiščite svoje slušalke s funkcijo hitre seznanitve

Slušalke WH-1000XM5 podpirajo Googlovo novo funkcijo hitre seznanitve. Z zvočnim signalom ali preverjanjem zadnje znane lokacije v Googlovi aplikaciji Poišči mojo napravo v pametnem telefonu lahko preprosto preverite, kje ste pustili slušalke.

Preprosto seznanjanje z računalnikom

Preprosto seznanjanje z računalnikom

S funkcijo hitrega seznanjanja lahko hitro in preprosto slušalke seznanite s prenosnim, namiznim ali tabličnim računalnikom s sistemom Windows11 ali Windows 10. Ko izberete način seznanjanja, se v bližnjih napravah s sistemom Windows11 ali Windows 10 prikaže pojavno okno z navodili za seznanjanje.

Energija za dan in hitro polnjenje

Energija za dan in hitro polnjenje

Ker znaša čas delovanja baterije kar 30 ur, boste imeli dovolj napajanja tudi za dolge izlete. Z omrežnim napajalnikom, združljivim z USB-PD, pa lahko že po 3 minutah napolnite baterijo za 3 ure delovanja.

Vse na dosegu prstov

Vse na dosegu prstov

Slušalke WH-1000XM5 vključujejo intuitivne nastavitve upravljanja na dotik – s pritiskom na gumb na levi strani lahko na primer preklopite s funkcije odpravljanja šumov na ambientalni zvok, s ploščo na dotik na desni strani pa lahko predvajate ali ustavljate glasbo, preskakujete skladbe, spreminjate glasnost in še veliko več 

Prihranite prostor z zložljivo torbico

Prihranite prostor z zložljivo torbico

Slušalke lahko brez težav prenašate v mehki torbici podobnega dizajna. Torbico brez slušalk lahko zložite in jo preprosto shranite v torbico.

Kaj je v škatli

Kaj je v škatli

V embalaži slušalk WH-1000XM5 boste našli torbico za prenašanje slušalk, kabel za slušalke (približno 1,2 m) in polnilni kabel USB.

Okolju prijazno

Okolju prijazno

Embalaža slušalk WH-1000XM5 ne vključuje plastike in je zasnovana v skladu z načeli nizke toksičnosti ter ponovne uporabe za namene večje družbene odgovornosti. Škatla izdelka je izdelana iz recikliranih in trajnostnih materialov, razvitih posebej za Sony. Pri slušalkah WH-1000XM5 so uporabljeni tudi reciklirani materiali iz avtomobilov.

Tako pristno. Tako resnično.

Tako pristno. Tako resnično.

Prepustite se zvoku, ki vas obdaja. Zvok je tako resničen, kot bi bili na koncertu v živo ali z umetnikom v studiu. S tehnologijo 360 Reality Audio je glasba pristna in resnična, kot še nikoli doslej. S temi slušalkami lahko uživate v tehnologiji 360 Reality Audio.

360 Spatial Sound Personalizer

360 Spatial Sound Personalizer

Z aplikacijo Sony | 360 Spatial Sound Personalizer uživate v prilagojeni izkušnji zvoka. Aplikacija posname in analizira obliko vašega ušesa, zato lahko te slušalke ob vzpostavitvi povezave s TV-ji BRAVIA XR prek vmesnika WLA-NS7 ustvarijo lastno polje prostorskega zvoka.

Doživetje tehnologije Dolby Atmos

Doživetje tehnologije Dolby Atmos

Ko je brezžični oddajnik Sony WLA-NS7 povezan s televizorjem BRAVIA XR, slušalke ustvarijo optimalno razporeditev navideznih zvočnikov povsod okrog vas za doživetje tehnologije Dolby Atmos. Potopite se v prizor in se vživite v dogajanje. 

 

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
12 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.