Slušalke brezžične Jabra naglavne z mikrofonom BT Evolve2 65 Link380a UC črna (26599-989-999)

242 

Slušalke brezžične Jabra naglavne z mikrofonom BT Evolve2 65 Link380a UC črna (26599 989 999)

Dobavljivo

Šifra: 022889-RN Kategorija:

Opis

Izjemni rezultati zahtevajo izjemne klicne zmogljivosti, in brezhiben, profesionalen zvok naredi vse razlike. Sprejeli so neverjetne klicne zmogljivosti vodilne serije Evolve v svetu, zato so jo naredili še boljšo, saj so zgradili tri strateško uvajane zmogljive profesionalne mikrofone in dodali napredni digitalni čipset in najnovejšo tehnologijo za obdelavo signalov. Rezultat je izjemna kakovost klica, vsakič. To ni samo odličen klic. To je nov standard odličnih klicev.
Zadovoljstvo ni nekaj, kar pogosto slišiš v teh dneh, ampak ga prinašajo nazaj; Evolve2 65 deluje z vsemi vodilnimi platformami Unified Communications (UC) za resnično brezhibeno sodelovanje. Če je vaša UC platforma po izbiri Microsoft Teams, je različica s certifikatom Teams popolnoma prilagojena in optimizirana, da vam omogoča najboljšo izkušnjo s platformo.
To slušalko so zgradili z močnimi 40-mm zvočniki, ki tolerantno puščajo in jo napajajo z najnaprednejšim digitalnim čipom doslej. Z Evolve so ti prinesli odlično glasbo, medtem ko delaš. Z Evolve2 se kakovost zvoka posoja na pono nov nivo. To je profesionalna slušalka, vendar ne tako, kot jo poznaš.

Vrsta izdelka: Slušalke – Bluetooth – brezžično – USB-A
Priporočena uporaba: Prenosna elektronika, telefon, računalnik – komunikacija
Dodatne funkcije: DSP
Barva: Črn
Faktor obrazca slušalk: Na uho
Tehnologija povezljivosti: Brezžičen
Brezžična tehnologija: Bluetooth
Različica Bluetooth: Bluetooth 5.0
Način izhoda zvoka: Stereo
Izoliranje hrupa: Da
Mikrofon: Boom
Kontrolnike: Glasnost, gumb za izklop zvoka, odgovor/konec

Zaloga: Po naročilu (2-3 dni)
Stanje:
Novo
Garancija:
24 mesecev

* Tehnične podatke nam v informativne namene posredujejo tretje osebe. Za napake v teh podatkih ne prevzemamo odgovornosti. Besedilo je prevedeno z Google Translate.