Logitech Zone Vibe 100 slušalke, Bluetooth

120 

Logitech Zone Vibe 100 slušalke, Bluetooth

Dobavljivo

Šifra: LOGMM-ZONE_VIBE100-ELX Kategorija:

Opis

Lahke in udobne brezžične Bluetooth slušalke, ki imajo 40 mm gonilnike. Vsebujejo zložljiv mikrofon z izničevanjem šumov. Li-Ion baterija omogoča do 20 ur poslušanja glasbe in do 18 ur pogovorov. Polnjenje z USB-C kablom dolžine 1,5 m. Na levi slušalki so tudi gumbi za upravljanje glasnosti, klicev in povezovanja.
Brezžična svoboda
Slušalke se enostavno povežejo preko Bluetooth vmesnika in nudijo brezskrbno gibanje po prostoru brez kablov. Baterija zagotavlja do 20 ur poslušanja glasbe in do 18 ur pogovorov. Slušalke so tudi lahke, ušesne blazinice pa so zasnovane iz spominske pene za izjemno udobje.
Izjemen zvok
Gonilniki premera 40 mm se lahko še posebej pohvalijo, saj omogočajo poln zvok z močnimi basi, jasnimi visokimi toni in z nizko distorzijo. Na slušalki so tudi nadzorni gumbi za upravljanje klicev, glasnosti in Bluetooth povezovanja.
Primerne za delo in igro
Slušalke Zone Vibe 100 imajo zložljiv mikrofon, ki se enostavno pospravi, kadar se ne potrebuje (npr. med igranjem iger ali gledanjem video vsebin). Slušalke so primerne tudi za delo in so kompatibilne s popularnimi platformami za video klice in konference. Mikrofon je opremljen tudi s tehnologijo za izničevanje šumov iz okolice.

Tip slušalk: Naglavne
Brezžična povezava: Da
Priklop: USB-C in Bluetooth
Nadzorna ploščica: Da
Mikrofon: Da
Doseg brezžične povezave: 30 m
Avtonomija baterije: 18 ur
Premer gonilnikov: 40 mm
Frekvenčni odziv: 20 – 20000 Hz
Občutljivost: 118 dB
Frekvenčni odziv (mikrofon): 100 – 8000 Hz
Različica Bluetooth: 5.2
Dolžina kabla: 1,5 m
Dimenzije: 183 × 169,7 × 73 mm; 185 g
Barva: Grafitna

Zaloga:  Po naročilu (2-3 dni) (1)
Stanje: Novo