Anker Soundcore V30i slušalke črne

70 

Anker Soundcore V30i slušalke črne

Dobavljivo

Šifra: ANKZV-A3873G11-ELX Kategorija:

Opis

 • Izjemno udobno in varno prileganje:
  Izkusite lahko udobje in stabilnost naših slušalk z ‘open-ear’ načinom nošenja. Odlikuje jih nevsiljiv dizajn in mehke, prilagodljive ušesne zanke za popolno prileganje – zagotavljajo, da jih lahko nosite ves dan brez neudobja in ostanejo stabilni tudi med vadbo.
 • Izboljšano zavedanje:
  bodite pozorni na svojo okolico, kot so obvestila o javnem prevozu in prihajajoči avtomobili. Ostanite v stiku s svetom okoli sebe zahvaljujoč odprti zasnovi ‘open-ear’ odprtih slušalk soundcore V30i. Primerno za prosti čas na prostem, šport, pisarniško delo, vožnjo in domačo zabavo.
 • Odprto poslušanje z dobro uravnoteženim zvokom:
  slušalke z ‘open-ear’ načinom nošenja soundcore V30i imajo 14,2-milimetrsko membrano iz biomateriala, ki krepi nizke tone za zvočno izkušnjo, ki vedno zadene pravi ritem. Sprejmite aplikacijo soundcore in prevzemite popoln nadzor nad svojo izkušnjo poslušanja. Uživajte v povečanju glasnosti, načinu branja in več izenačevalnikih po meri.
 • Vodoodporen IPX5 s SweatGuard:
  soundcore V30i uporablja nano premaz in edinstven dizajn za popolno zaščito. Izdelan tako, da zagotovi, da kritična področja, kot so nabori čipov in prostor za baterije, ostanejo zaprta.
 • Celodnevni spremljevalec:
  uživajte v 12 urah igranja z enim polnjenjem, kar se s polnilno torbico podaljša na skupno 36 ur. Še bolje, hitro 10-minutno polnjenje zagotavlja impresivne 3 ure poslušanja.

Zaloga:  Po naročilu (2-3 dni) (5)
Stanje: Novo